Dedeme Nineme Mektup Yarışması İl Ödül Töreni Elmadağ?da Gerçekleştirildi

Dedeme Nineme Mektup Yarışması Ankara İl Ödül Töreni Elmadağ?da Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi şehitleri Kültür ve Sanat Merkezinde Gerçekleştirildi

12.03.2018 12:40:10 0
Dedeme Nineme Mektup Yarışması İl Ödül Töreni Elmadağ?da Gerçekleştirildi

Dedeme Nineme Mektup Yarışması Ankara  İl Ödül Töreni Elmadağ’da Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi şehitleri Kültür ve Sanat Merkezinde  Gerçekleştirildi 

 

Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi şehitleri Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törene; Elmadağ Belediye Başkanı Gazi ŞAHİN, Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı Muzaffer GÜL, Kahraman Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat OĞUZ, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi GÜNEY, Ayaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ziya YILDIRIM,  Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü KAYA, Keçiören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerifhanım USTA ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman KOÇ’un yanı sıra çok sayıda Siyasi Parti Temsilcisi, Sivil Toplum Örgütü, öğrenciler,veliler,öğretmenler ve idareciler katıldı.

 

Törenin açılış konuşması Elmadağ  İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan ERANIL tarafından yapıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer GÜL, yaptığı konuşmada, dedenin ve ninenin önemine değindi, onları yalnızlığa mahkûm etmemek gerektiğini, herkesin bir dede ve nine adayı olduğuna vurgu yaptı.

 

Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi ŞAHİN, “Dedelerimiz ve ninelerimiz, anne ve babalarımızı dünyaya getiren ve onların bugünlere gelmesinde emekleri olan en önemli değerlerimizdendir. Sadece evlatlarının değil torunlarının da üzerinde çok emekleri bulunur.”dedi. Başkan Şahin, torununun kendisine yazmış olduğu mektuptan alıntılar yaparak, bu yarışmanın ne kadar önemli olduğunu, öğrencilerimizin gelecekte iyi birer dede ve nine olması için dilek ve temennilerini iletti.

 

Konuşmaların ardından, Ankara genelinde dereceye giren öğrencilere, rehber öğretmenlerine protokol tarafından hediyeleri takdim edilerek program sona erdi.

 

İl finalinin ilçemizde yapılması görevini uygun gören İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, dereceye giren öğrenci ve rehber öğretmenlere verilen hediyelerin temin eden Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi ŞAHİN’e ve programın hazırlanmasında emeği geçen Elmadağ İlçesi  Yaşar Doğu Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00