DEDAŞ`IN MUHTEŞEM KAMPANYASINDA SON GÜN: 30 HAZİRAN

Dicle Elektrik (Dicle EDAŞ) , dağıtım hizmeti verdiği bölgede eşi benzeri görülmemiş ve Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak?taki çiftçilerin tarımsal sulamada kullandığı elektriğin bedelinde yapılan %75`lik İndirim kampanyasından son

Mardin 14.06.2015 23:59:59 0
DEDAŞ`IN MUHTEŞEM KAMPANYASINDA SON GÜN: 30 HAZİRAN

Dicle Elektrik (Dicle EDAŞ) , dağıtım hizmeti verdiği bölgede eşi benzeri görülmemiş  ve  Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’taki çiftçilerin tarımsal sulamada kullandığı elektriğin bedelinde  yapılan %75'lik İndirim kampanyasından son yararlanma günü 30 Haziran'da sona erecek.

Bu yıl tarımsal sulama yapan çiftçiler için uygulanacak indirimli elektrik kampanyasının 26 Mayıs günü başladığını ve  30 Haziran günü sona ereceğinin altını çizen Dicle Elektrik sözcüsü şu çağrıda bulundu:

‘Çiftçilerimizden kampanya süresi içerisinde gerekli başvurularını yapmalarını ve bu tarihi fırsattan kampanyanın bitim tarihini beklemeden faydalanmalarını istiyoruz. Türkiye genelinde elektrikle yapılan tarımsal sulamanın yaklaşık yarısının sorumluluğumuzdaki 6 ilde gerçekleşiyor. Tüm çiftçilerimizin kaliteli ve kesintisiz enerji alabilmesi ve sorunların yaşanmaması için kampanyaya yoğun katılım beklemekteyiz.

Topraktan en fazla verimi almak ve ekolojik değerleri korumak için, gelin damlama sulamaya geçin. Vahşi sulama erozyona sebep olarak toprağın tüm verimini alıp götürüyor. Özellikle gündüz sıcaklarda sulama değil, gece sulamaya yoğunlaşalım. Suyumuzu ve elektriğimizi verimli kullanalım ki, gün geçtikçe bölgemiz çoraklaşmasın. Bununla beraber enerjiyi verimli kullanmaya başladığımızda elektrik iletim hatlarında ve trafolarda çok daha az arıza olacak ve dolayısıyla kesintiler azalacaktır.”açıklamasında bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49