DARGEÇİT İLÇESİNDE COVİD-19 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Dargeçit ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ve Kaymakam Ömer Özbay başkanlığında İlçe Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile “Bilgilendirme” toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin 19.09.2021 13:10:00 0
DARGEÇİT İLÇESİNDE COVİD-19 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Dargeçit ilçesinde Belediye Başkanı    Mehmet Cüneyt Aksoy ve   Kaymakam Ömer Özbay başkanlığında İlçe Kurum Amirleri  ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile “Bilgilendirme” toplantısı gerçekleştirildi.

 

Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıda; ilçemizdeki Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında aşı olmanın önemine, vaka sayısı ve gelinen son durum hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda mahallelerde yaşanan sorunlar muhtarlar tarafından dile getirilerek, çözüm konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Kurum amirleri ise gelen talepleri not alırken bilgilendirme yaptı. 

Muhtarları tek tek dinleyen ve not alan Başkan Aksoy, muhtarların ilettiği sorunların, sıkıntıların ve hizmete dönük ihtiyaçların aciliyet ve önem derecesine göre giderileceğini söyledi. Kaymakam Özbay ise, kendisine iletilen bazı sorunların giderilmesi için ilgili kurum müdürlerini talimat verdi.

Toplantı sonunda Aksoy ve Özbay, muhtarlarla çok sıkı bir eşgüdüm ve koordinasyon içerisinde hareket ederek sorunlara en kısa zamanda çözüm bulunacağını ifade etti.

Toplantıya katılan muhtarlar da, kendilerini dinlemesinden, sorun ve taleplerine karşı duyarlı davranışından dolayı Başkan Aksoy’a ve Kaymakam Özbay’a teşekkür ettiler

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00