DARGEÇİT İLÇESİ BİLGİ EVİ AÇILIŞI YAPILDI

Mardin'in Dargeçit ilçesi, Dargeçit Belediyesi Gençlik Festivali Bilgi Evi Açılış programını yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Mardin 18.05.2022 17:34:00 0
DARGEÇİT İLÇESİ  BİLGİ EVİ AÇILIŞI  YAPILDI

Mardin'in Dargeçit ilçesi, Dargeçit Belediyesi Gençlik Festivali Bilgi Evi Açılış programını  yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Dargeçit sadece yapı olarak değişmedi. Makus talihi de tamamen evrim geçiren ve önemli projeleri içinde barındıran ilçelerimizin başında yer almaktadır.”

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ve çok sayıda katılımcının yer aldığı, Dargeçit Belediyesi Gençlik Festivali Bilgi Evi Açılış programını gerçekleştirdiler.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç açılışa ilişkin yaptığı açıklamalarda, “İstanbul Zeytinburnu Belediyemizindestekleriyle açılışını yaptığımız Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy Bilgi Evi’nin ilçemize ve değerli gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dargeçit ilçemiz özellikle AK Parti belediyeciliği hizmet anlayışıyla tanıştıktan sonrasadece yapı olarak değişmedi. Makus talihi de tamamen evrim geçirerek önemli projeleri içinde barındıran bir ilçe halini aldı.Sosyal alanlarıyla, gençlik merkeziyle, park ve bahçeleriyle, son dönemde kadın istihdamına yönelik yapılan etkin çalışmalarla Dargeçit ismi huzur ve refah olarak anılmaya başlandı. Yapılan tüm çalışmalarda büyük emekleri olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizlerde inşallah Dargeçit ilçemizin tüm karanlık sayfaları bir daha açmamak üzere kapatması için elimizden gelen her çabayı sarf etmeye devam edeceğiz.”dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00