Dargeçit Belediye Başkanı Gençlik Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere temelli atılan Gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

5.09.2021 13:17:00 0
Dargeçit Belediye Başkanı Gençlik Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere temelli atılan Gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

 

İlk kez İlçede gençliğe yatırımları ve çalışmalarıyla adını gündemde oturtan Dargeçit belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçirerek hem gençlerin hem de halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’un, İlçeyi sporcu merkezi yapma ve gençlerin hem iyi şekilde dinlenmeleri, sosyal aktivitelerini yapabilmeleri, hem de derslerine hazırlanabilmeleri amacıyla hazırladığı projeler tek tek hayat bulmaya devam ediyor.İlçe gençliğinin hizmetine sunmak üzere toplam 2 kattan oluşan, 730 metre karelik taban alanına sahip ve 1490 metre karelik inşaat alanını kapsayan Gençlik Merkezinin temelini geçtiğimiz haftalarda atılmıştı. 

 

İçerisinde; zeka oyunları, bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, müzik, kütüphane, konferans salonu, spor salonu, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunan 1490 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 2 kattan oluşan Gençlik merkezi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Aksoy, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. 

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ilçeye son dönemde çok önemli yatırımlar yapıldığını aktardı.

 

 Dargeçit Gençlik Merkezinin gençlerin birçok alanda faaliyet göstereceği ve sosyal yönden birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir merkez olacağını belirten Başkan Aksoy,” İlçemizde yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni bir proje daha hayata geçirerek İlçemizin Bahçebaşı Mahallesinde Gençlik Merkezinin temellini attık. Yarınlarımız olan gençlerimizin başta spor ve mesleki gelişimleri olmak üzere her alanda faydalı olacak merkezimiz İlçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemizin sosyal, eğitim, kültürel ve sportif yapısına çok büyük kazanımlar sağlayacak mekânlara sahip olacak şekilde projelendirilen Gençlik Merkezimizin inşaatını yakın zamanda bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” Diye konuştu

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22