DARGEÇİT DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat KARAKUŞ,Dargeçit Devlet Hastanesini ziyaretinde göreve yeni başlayan Başhekim Dr.Şehmus ERTEKİN`i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Mardin 7.04.2017 17:04:27 0
DARGEÇİT DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat KARAKUŞ,Dargeçit Devlet Hastanesini ziyaretinde göreve yeni başlayan Başhekim Dr.Şehmus ERTEKİN'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

 

Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat KARAKUŞ, Dargeçit Devlet Hastanesini ziyaretinde Başhekim Dr.Şehmus ERTEKİN'i ziyaretinin ardından Yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.Hastalarla bir süre sohbet eden Genel Sekreter Opr. Dr. Fuat KARAKUŞ'a  yatan hastalar ve hasta yakınları ziyaretlinden dolayı kendisine  teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Dargeçit Devlet Hastanesine gerçekleştirdiği ziayretin ardından açıklama yapan Opr.Dr.Fuat KARAKUŞ; Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz Mardin halkınınyanındayız.

 

Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah'tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04