DAGİ`DEN İÇ ÇAMAŞIRI

Artık aranan iç çamaşırı modelleri içinde günlük ya da fantezi ayrımı yapıldığı için çok daha kolay bulunabilmektedir. Fantezi ürünler kadınların kendine olan güvenini artırdığı gibi günlük modeller de şık bir görünüm vermektedir.

Tanıtım Yazısı 18.06.2019 15:15:13 0
DAGİ`DEN İÇ ÇAMAŞIRI

Artık aranan iç çamaşırı modelleri içinde günlük ya da fantezi ayrımı yapıldığı için çok daha kolay bulunabilmektedir. Fantezi ürünler kadınların kendine olan güvenini artırdığı gibi günlük modeller de şık bir görünüm vermektedir. Artık günlük çamaşırlarda da dantel gibi farklı dokunuşlar da yapılmaktadır.

 

Kadınlar İçin Alt ve Üst Modeller

 

Özellikle üst iç giyimlerde sutyenler yanlış seçilirse göğüsler için deformasyona sebebiyet verebilir. Sutyenler için sunulan seçenekler; klasik, dantelli, straplez, dolgulu ya da şekillendirici ve dolgulu olarak olabilmektedir. Ayni zamanda sporda rahat etmeleri için de düz ve fermuarlı seçenekler vardır.



En çok slipler için renk, beden ve esnek kumaş seçeneklerinin bulunması pek çok rahatlığı da beraberinde getirmektedir. Ayrıca alt modeller string slip tarzı fantezi ürünlerine de sahiptir. Alt giyin için kullanılan pamuklu, saten ya da dantel kumaşlar en çok tercih edilen kategorilerdir. Farklı olarak şort tipi slipleri de seçebilir, https://www.dagi.com.tr/kategori/kadin-ic-giyim-modelleri sitesi üzerinden dantelli ya da fiyonklu ürünleri de inceleyebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: DAGİ`DEN İÇ ÇAMAŞIRI
30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61