"CUMHURİYET KULESİ"NİN AKİBETİNİ KEÇİÖRENLİLER BELİRLEYECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Keçiören?deki ?Cumhuriyet Kulesi?nin akıbeti konusunda, ilçedeki vatandaşların isteğinin belirlenip ona göre hareket edilmesi gerektiğini açıkladı.

16.11.2017 11:25:03 0

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Keçiören’deki “Cumhuriyet Kulesi”nin akıbeti konusunda, ilçedeki vatandaşların isteğinin belirlenip ona göre hareket edilmesi gerektiğini açıkladı. 

         Başkan Tuna, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı nedeniyle kendisine gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde konuyu iletmesi üzerine, “İlçedeki vatandaş ne istiyorsa o yapılsın. Halk yıkın derse yıkılsın, yapılsın derse yapılsın” dedi. 

         Keçiören Belediye Başkanı Ak, ilçe belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte Başkan Tuna’ya Büyükşehir Belediye Başkanlığı nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ilçedeki yoldan, kentsel dönüşüme ve parklara kadar pek çok konudaki istek ve talepleri bir dosya ile aktaran Ak, “Bizi bu yoğun günde kabul etme nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

CUMHURİYET KULESİ’NDE VATANDAŞIN İSTEĞİ UYGULANACAK…

 

         Başkan Tuna’ya, yapımına Keçiören’de 2003 yılında başlanan ve mahkeme kararıyla durdurulmasının ardından yıkılması ve devam edilmesi konusunda bir türlü anlaşmaya varılamayan “Cumhuriyet Kulesi”nin akıbetinin ne olacağını soran Ak, bu konudaki kendi taleplerini de iletti.

 

         Başkan Tuna, konuya ilişkin olarak, “Keçiören’de halk ne istiyorsa o yapılsın. Eğer vatandaş yıkın diyorsa yıkılsın, yapın diyorsa yapılsın. Önce ilçedeki vatandaşın isteği belirlensin. Önemli olan vatandaşın memnuniyeti. Bizim için öncelik o” değerlendirmesini yaptı. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04