CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`DAN ,GÜNAY ANNE^YE BÜYÜK SÜRPRİZ

Kendisi ile tanışma isteğini öğrendiği 88 yaşındaki Günay Anne?ye güzel bir sürpriz yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinde ziyaret ettiği Günay Anne?nin elini öperek hayır duasını aldı.

4.11.2015 07:44:21 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`DAN ,GÜNAY ANNE^YE BÜYÜK SÜRPRİZ
Kendisi ile tanışma isteğini öğrendiği 88 yaşındaki Günay Anne’ye güzel bir sürpriz yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinde ziyaret ettiği Günay Anne’nin elini öperek hayır duasını aldı. 

Şenlik Mahallesi’nde oturan Günay Anne’yi ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da eşlik etti. Dizlerinden rahatsızlığı bulunan Günay Anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini çok mahcup ettiğini belirterek “Anneniz vefat etti diye üzülmeyin. Allah rahmet eylesin. Allah sizi başımızdan eksik etmesin, size çok ihtiyacımız var. Şimdiye kadar böyle bir Cumhurbaşkanı görmedik. Allah razı olsun, Rabbim size tahammül gücü versin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Size çok dua ediyorum. Millet aşkı var sizde, millete hizmet ediyorsunuz. Kendinizi, sağlığınızı düşünmüyorsunuz. Güzel Rabbim sizi iki cihanda da bunaltmasın” diye konuştu. Fransız Dili ve Edebiyatı eğitimi alan ve bir bankadan emekli olan Günay Anne, elini öpen Emine Erdoğan’a “Beni çok mahcup ettiniz”, Sümeyye Erdoğan’a ise “Resimlerde gördüm. Babanız, anneniz gibi siz de çok çalışıyorsunuz” dedi.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çay ikram edilirken, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı da çektirildi. Günay Anne ile vedalaşarak evden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Keçiörenli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/KEÇİÖREN
 
 
 
 
 

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40