ÇUHADAR ,CHP`DEN ÇANKAYA`YA BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

İnşaat Mühendisi Ercan Çuhadar Özel Sektördeki Deneyimini Çankaya Belediye Başkanı olarak,Çankaya için Kullanmak İstiyor.

Magazin 15.09.2013 12:23:26 0
ÇUHADAR ,CHP`DEN ÇANKAYA`YA BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

İnşaat Mühendisi Ercan Çuhadar Özel Sektördeki Deneyimini Çankaya Belediye Başkanı olarak,Çankaya için  Kullanmak İstiyor.Hazırladığı Projeler ile Çankaya Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan İnşaat Mühendisi Ercan Çuhadar İddialı olduğunu ve Göreve Hazır Olduğunu belirteren Çankayalışlardan Destek bekliyor.

RCAN ÇUHADAR

03 Ocak 1970’te mütevazı emekçi bir ailenin ilk çocuğu olarak Çorum/Alaca’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Alaca’da tamamladı. Çocukluğundan beri hayali inşaat mühendisi olarak ülkesine hizmet etmekti. Ancak 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandı. Saygın bir meslek olan diş hekimliği eğitimi onun topluma hizmet konusundaki hayallerini karşılamaya yetmedi. Bir yıl devam ettiği eğitimini bırakarak yeniden üniversite sınavlarına girmeyi göze aldı. İstanbul Teknik Üniversitesini kazandı ve 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra iş hayatına özel sektörde başladı. Yaklaşık on yıl boyunca inşaat, sektöründe yatırım, projelendirme uygulama aşamalarında yurt içinde ve yurt dışında yönetici olarak deneyim kazandı. Bu süre içinde Türkmenistan, İtalya, İspanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerde çağdaş kentsel mimari ve mühendislik alanında inceleme ve gözlemlerde bulundu.

Yurt içinde ve yurt dışında edindiği deneyimlerini kendi işinde kullanmayı tercih etmesi sebebiyle 2002 yılında kendi işini kurdu. Burada birçok projeye imza attı. Halen kendi kurduğu inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmasında çalışmalarına devam etmektedir.

Ercan Çuhadar Türkiye’de inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu ve bu alandaki sorunların bileşenlerini iyi bilen bir teknik adam, aynı zamanda Turizm yatırımları, teknolojik binalar, inşaat sektöründe istihdam kalitesinin yükseltilmesi, İnşaat sektöründe proje, bütçe ve yatırımlar alanında deneyimli bir uzman olarak tanınmaktadır. Kamusal ve kurumsal liderlik alanında sertifikası bulunan Çuhadar girişimci, yüksek ikna yeteneği ile proje yönetiminde başarılı bir isimdir.

IMG_1042 about

 

Yüksek teknokratlık özelliği yanında Anadolu ve halk kültürüne yakın ilgi duymakta ve bu alanda sürekli olarak kendisini geliştirmektedir. Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre, Mevlana gibi Anadolu aydınlanmasının temelini oluşturan düşünürlerimizin inanç ve dünya görüşlerinin araştırılması özel ilgi alanları arasındadır.

Ercan ÇUHADAR hem Anadolu kırsalını hem de Anadolu kentlerini iyi tanıyan yaklaşık 20 yıldır Çankaya’da ikamet eden bu sebeple Çankaya’nın gereksinimlerini birebir içinde yaşayarak bilen ve bu gereksinimler için projeleri olan bir Belediye Başkan aday adayıdır.

Çankaya belediye başkanlığı; Ercan ÇUHADAR için sadece Halka hizmet makamıdır.

Ercan ÇUHADAR Çankaya Belediye başkan adayı olmayı bu bilinçle istemektedir.

Çünkü… Çankaya yadigârdır.

Çünkü… Çankaya Türkiye Cumhuriyetinin kalbidir.

Çünkü… Çankaya tam bağımsızlığın ve cumhuriyetin simgesidir.

Çünkü… Çankaya CHP’nin bütün Türkiye’ye örnek olacak bir iktidar icraat modelinin sergileneceği yerdir.

Başarmak; inanmak ve istemekle başlar…

 

120

 

 

Bu inanç, çalışma azmi, paylaşarak büyüme ve büyütme bilinci Ercan ÇUHADAR’da fazlasıyla bulunmaktadır.

CHP iktidarının ilk ışıklarının Çankaya’dan yansıması için büyük bir coşkuyla çalışmak, hizmet kalitesinin, paylaşımın ve hizmette adaletin anlamını göstermek için aday olmuştur.

Söz veriyoruz… Çankaya’yı daha çok seveceksiniz

 

ABDULLAHN ORTAÇ-ANKARA


31.6° / 15.7°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21