Çubuk`ta Muhteşem Ramazan Akşamları

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri Muhteşem geçiyor.Moğolistan Ulusal Sirki Gösterileriyle izleyenlerin Nefesini Kesti

Belediye Haberleri 12.07.2013 11:25:18 0
Çubuk`ta Muhteşem Ramazan Akşamları

    

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri Muhteşem geçiyor.Moğolistan Ulusal Sirki Gösterileriyle izleyenlerin Nefesini Kesti

                Çubuk’ta bu yıl 4`üncüsü düzenlenen `Ramazan Akşamları Şenlikleri` Atatürk Parkı`nda başlarken, Moğolistan Ulusal Sirki gösterileriyle adeta nefesleri kesti.
                Çubuk’ta bu yıl 4`üncüsü düzenlenen `Ramazan Akşamları Şenlikleri` Atatürk Parkı`nda başladı. Şenlikte, Ateşbaz, Hacivat-Karagöz, Meddah, Ortaoyunu, Sirk gösterileri ve illüzyonist gibi gösteriler yapılırken, belediye tarafından ücretsiz patlamış mısır, pamuk şekeri ve top dağıtıldı.

Çubuk Belediyesince Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı süresince Atatürk Parkı başta olmak üzere ilçenin çeşitli mahallelerinde düzenlenecek `Ramazan Akşamları Şenlikleri` programının ilk günü muhteşem geçti.

                Program hakkında bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, tüm ilçenin Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayının bereket ayı, mağfiret ayı olduğunu söyleyen Başkan Özden, vatandaşların ibadetlerini yaptıktan sonra aileleriyle birlikte hoşça bir vakit geçirmeleri için Ramazan Akşamları programlarını düzenlediklerini belirtti.
Belediyecilikte sadece alt yapı ve yol hizmetleri yapan bir anlayışın olmadığını vurgulayan Başkan Özden, ’’Belediyeler alt yapı ve yol hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerde düzenler. Bunun içinde Ramazan ayı içerisinde bazı günler biz bu etkinlikleri düzenliyoruz. Bu etkinliklerle vatandaşlarımızın bir araya gelerek bir ve beraber olmalarını temin ediyoruz. Umarım memnun oluyorsunuzdur’’ dedi.   
                Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü yapılan `Ramazan Akşamları Şenlikleri`ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Parkına iftardan sonra gelen aileler hazırlanan çeşitli gösterileri çocukları ile birlikte izlerken, onların eğlencelerine ortak oldular. Ateşbaz, Hacivat-Karagöz, Meddah, Ortaoyunu ve illüzyonist gibi gösterilerin zevkini çıkaran çocuklar, belediye tarafından ücretsiz dağıtılan patlamış mısır ve pamuk şekerden tatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.
 
ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA

23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46