ÇUBUK`TA MEZUNİYET COŞKUSU!

Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'nde bulunan Gazi Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenledi. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı mezunlarından dereceye girenler ödüllerini ve başarı belgelerini törenle aldı.

30.05.2014 09:47:20 0
ÇUBUK`TA MEZUNİYET COŞKUSU!

Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi’nde bulunan Gazi Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenledi. 
2013-2014 eğitim-öğretim yılı mezunlarından dereceye girenler ödüllerini ve başarı belgelerini törenle aldı. Törenden önce öğrencilerin geliştirdiği projelerin sergilendiği yıl sonu proje ve resim sergisi gezildi. 
Çubuk Yerleşkesi`ndeki törene Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Başsavcı Vekili Beşir Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. H. Mehmet Şahin, Okul Müdürü Doç. Dr. Abdulmecit Güldaş, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende konuşan Gazi MYO Müdürü Doç. Dr. Abdulmecit Güldaş, ’’Mezunlarımız, Türk sanayisine aldıkları tüm görevler açısından katkıda bulunacak, hızlı ve kaliteli üretimin yapılmasını sağlayacak çalışanlar olmak üzere yetiştirilmiştir. Sevgili öğrenciler, sizleri 2 yıllık bir eğitimin sonunda iş hayatına veya bir üst eğitime uğurluyoruz. Gazi Üniversitesi mezunu olmanın bilinci ve gururuyla yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcını yapmanızı umuyoruz. Elde ettiğiniz akademik ve mesleki eğitim ile dürüstlük ve ahlakla kendiniz, yakınlarınız ve ülkeniz için çalışmanızı istiyoruz’’ dedi.
Gazi Üniversitesi’nin 21 fakültesi ile Cumhuriyet tarihinin en eski üniversitesi olduğunu söyleyen Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. H. Mehmet Şahin, öğrencilerini çevresini anlayan, insanlara şefkat sunan ve her zaman çevresiyle empati kuran ve topluma katkıda bulunmayı hedefleyen bireyler olarak yetiştirdiklerini belirtti. Ülkemizin teknolojik olarak sıçramasında öğrencilerine büyük görevler düşmekte olduğunu vurgulayan Şahin, ’’Eğer bizler laikiyle bu görevleri yerine getirirsek içinde bulunduğumuz toplumda alt ve orta gelir düzeyindekiler bir üst gelir düzeyine dolayısıyla refah düzeyine erişebilir’’ diye konuştu.


    ``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

   ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇUBUK


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04