Çubuk`tan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbetine devam

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve bazı meclis üyeleri de ilçedeki demokrasi nöbetindeki programların bitmesinin ardından Ankara?ya giderek Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde sürdürülen demokrasi nöbetine devam ediyorlar.

5.08.2016 13:53:39 0
 Çubuk`tan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbetine devam

 Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve bazı meclis üyeleri de ilçedeki demokrasi nöbetindeki programların bitmesinin ardından Ankara’ya giderek Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde sürdürülen demokrasi nöbetine devam ediyorlar.

15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından ilçede sürdürülen demokrasi nöbeti gece geç vakitlere kadar devam ederken, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve bazı meclis üyeleri de ilçedeki demokrasi nöbetindeki programların bitmesinin ardından Ankara’ya giderek Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde sürdürülen demokrasi nöbetine devam ediyor.

Sabaha kadar sürdürülen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki nöbette bazı kamu kurum ve kuruluşları tarafından kurulan stantları ziyaret ederek ikili görüşmelerde sürdüren Başkan Acehan, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan herkese teşekkür etti.

Çubuk’tan binlerce insanın Kızılay’daki ve Cumhurbaşkanlığı önündeki nöbete adeta akın ettiğini ifade eden Başkan Acehen, "Aziz milletimiz bu ihanet karşısında bir ve beraber olarak tavrını en güçlü şekilde ortaya koydu. Binlerce vatandaşımız her gece Kızılay Meydanı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbetine devam ediyor. Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi, Çubuk’umuzda da milli iradeye sonuna kadar sahip çıkıyor” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04