Çubuk`ta Başkan Acehan, Çalışmaları Denetledi

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, ilçenin çeşitli yerlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaları yerinde inceledi.

8.02.2016 10:38:11 0
Çubuk`ta Başkan Acehan, Çalışmaları Denetledi

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, ilçenin çeşitli yerlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaları yerinde inceledi.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Yavuz Selim ve Barbaros Mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yeşil Çubuk Parkı’nda yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahasını ve alanda sürdürülen çevre düzenlemelerini inceleyen Başkan Acehan, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş ve Zeki Metin’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra park içerisinde inşaatı başlayan sosyal tesis alanını denetleyen Başkan Acehan, yürüyüş yolu ve Çubuk Çayı vadisini inceledi.

Çubuk Çayı vadisinin ağaçlandırılma çalışmasına hız verilmesi talimatını veren Başkan Acehan, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

“Yeşil Çubuk Parkında sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve çevre düzenlemesi bitmek üzere. Önümüzdeki aydan itibaren de sosyal tesisin inşaatı tamamlanmış olacak. Yapılacak güvenlik personeli ihalesiyle birlikte inşallah bu yaz Yeşil Çubuk Parkı her saat vatandaşlarımızın rağbet ettiği mekan olacak. Şehrin oksijen deposu olacak Çubuk Çayı Vadisi üzerine başlayacak projelerimizi de hayata geçirmeye başlayacağız. Bu alan hem yeşilliği hem doğasıyla tüm ilçe halkımıza hizmet edecek. Biz yaptığımız tüm hizmetleri halkımız ve ilçemizin menfaatleri için yapıyoruz. Hizmetleri sürdürürken de en büyük gücümüz, halkımızın desteğidir. Bundan dolayı başta meclis üyelerimize, belediye başkan yardımcılarımıza, belediye çalışanlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da görüşen Başkan Acehan, mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇUBUK


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04