CPP Türkiye Bu yıl da Avrupa Finalinde

CPP Türkiye, Çağrı Merkezlerine yönelik uluslararası alanda şampiyonlar ligi olarak görülen ve Contact Centre World tarafından her yıl düzenlenen yarışmada bu yıl ‘'Best Outsoursing Partnership, CPP-Denizbank” ve ‘'Best Incentive Scheme- En İyi Çağrı

21.03.2014 12:58:16 0
CPP Türkiye Bu yıl da Avrupa Finalinde

CPP Türkiye,  Çağrı Merkezlerine yönelik uluslararası alanda şampiyonlar ligi olarak görülen ve Contact Centre World tarafından her yıl düzenlenen yarışmada bu yıl  ‘’Best Outsoursing Partnership,  CPP-Denizbank”  ve ‘’Best Incentive Scheme- En İyi Çağrı Merkezi Kampanya Prim Sistemi Uygulaması” dallarında  Türkiye finalisti olarak yarışacak.

Modern yaşam destek pazarının lider ismi İngiltere merkezli CPP Türkiye, Çağrı Merkezi sektörünün uluslararası alandaki en önemli organizasyonu olan Contact Centre World tarafından düzenlenen ‘’2013 Top Ranking Performers - 2014 Üst Düzey Performans Ödülleri’’ yarışmasında EMEA bölgesinden yapılan 600 başvuru arasında 2 kategoride birden  ’Best Outsoursing Partnership’’dalında CPP- Denizbank   ve ‘’Best Incentive Scheme- En İyi Çağrı Merkezi Kampanya Prim Sistemi Uygulaması” dallarında finalde yarışmaya hak kazandı. 

 CPP Türkiye, yarışmanın Haziran 2014’de Lizbon’da yapılacak olan Avrupa bölge finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

 Kendilerini “Yaşam Destek” denilen özel bir pazarda bankaların, sigorta ve telekomünikasyon şirketlerinin güvenilir çözüm ortağı olarak konumlandırdıklarını belirten CPP Türkiye Ülke Müdürü Selnur Güzel “Hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza ürün sağlayıcı, servis sağlayıcı ve çağrı merkezimizden telesatış hizmeti  fonksiyonlarının tümünü  A’dan Z’ye sağlıyoruz. Çağrı Merkezi alanında da tüm dünyadan ve Türkiye’den çok sayıda şirket ve bankanın çağrı merkezinin başvuruda bulunduğu böyle prestijli bir yarışmada 600 başvuru arasında 2 kategoride birden finale kalmaktan dolayı son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 CPP Türkiye, İstanbul Kozyatağı Nida Kule’deki yeni lokasyonunda yönetim ekibi ile birlikte teknik açıdan son teknolojilerle donatılmış çağrı merkezini 2012 yılında hizmete açtı. 

 Çağrı merkezinde 120 kişi istihdam eden CPP Türkiye, banka, sigorta ve telekom şirketlerinin çözüm ortağı olarak Kart Koruma Planı, ID Safe-Kimliğim  Güvende ve Mobil  Koruma gibi ürünlerine ait telesatış hizmetini gerçekleştiriyor.

 CPP Hakkında;

 “Müşteriye hizmetle geçen 30 yıl...”

CPP, dünya genelinde 33 yıldır Modern Yaşam Destek Hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya genelinde, 15 ülkede , 300’ün üzerinde iş ortağı ile 8 milyonun üzerinde müşterisi bulunuyor. Güçlü bir birikim ve deneyime sahip olan CPP, Londra Borsası’na kote bir şirket olarak insanlara modern yaşamın karmaşık yönleri ile başa çıkmada yardımcı olurken Kart Koruma Planı ve ID Safe başta olmak üzere müşterilerinin kredi kartı, kimlik, pasaport, ehliyet, gibi önemli belgeleri ve ayrıca kişisel kimlik bilgilerinin korunması ve mobil güvenliği için sigorta ve asistans hizmetleri sunuyor. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04