ÇOLPAN İLHAN &SADRİ ALIŞIK TİYATROSU`NDA BU HAFTA 3 OYUN BİRDEN...

Çolpan İlhan &Sadri Alışık Tiyatrosu 20. Yılında, başrollerini Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Kerem Alışık?ın paylaştığı ?Frankenstein? 7 Şubat Cumartesi saat 20.30 da Zorlu PSM Drama Sahnesi?nde kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Kültür ve Sanat 1.02.2016 09:59:04 0
ÇOLPAN İLHAN &SADRİ ALIŞIK TİYATROSU`NDA BU HAFTA 3 OYUN BİRDEN...

Çolpan İlhan &Sadri Alışık Tiyatrosu 20. Yılında, başrollerini Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Kerem Alışık’ın paylaştığı “Frankenstein” 7 Şubat Cumartesi saat 20.30 da Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Oktay Kaynarca ve Deniz Uğur’un başrollerini paylaştığı “Guguk Kuşu” da ikinci sezonunda yine seyircinin büyük ilgisi ile karşılanırken, 7 Şubat Pazar günü saat 18.00 de Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Başrollerini Levent Ülgen ve Goncagül Sunar’ın oynadığı “Yatak Odası Diyalogları” ise 4. Sezonunda seyircisiyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. Oyun bu hafta, Kozyatağı Kültür Merkezi’nde 7 Şubat Pazar günü saat 20.30 da sahne açacak.

Biletler, Biletix’ten temin edilebilir.

FRANKENSTEIN

200 yıllık efsane oyunda Cansel Elçin¸ DR. Vıctor Frankenstein, Deniz Uğur; Elizabeth Lavenza, Kerem Alışık, Yaratık rolünü canlandırırken, De Caley rolü ile usta oyuncu Yılmaz Gruda sahnede…

Mary Shelley'in romanından Nick Dear tarafından uyarlanan Selen Korad Birkiye'nin çevirisini yaptığı FRANKENSTEIN Şakir Gürzumar yönetimininde sahneleniyor.

Anadolu Efes’in katkılarıyla, HDI Sigorta’nın desteğiyle, Virgin Radio Türkiye’nin radyo sponsorluğunda ve Hürriyet’in medya sponsorluğu ile sahnelenen oyun  her Cumartesi Zorlu PSM Drama Sahnesi sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

GUGUK KUŞU

Ken Kesey’in romanından sinemaya uyarlanan Jack Nicholson'un yıldızı olduğu beyaz perdenin kült filmleri arasında yer alan Guguk Kuşu” tutuklu olduğu cezaevinde çalışmaktan kurtulmak için deli taklidi yaparak güvenlik önlemleri daha az olan bir akıl hastanesine sevk edilen bir mahkûmun (McMurphy / Oktay Kaynarca) burada geçirdiği zamanı konu alıyor.

YATAK ODASI DİYALOGLARI

Birol Güven, TV’de anlatamadıklarını yazdı! Türk tipi sitcomların mimarı, bu defa “özelimizi” tiyatroda anlatıyor. İlişkilerdeki komik hallerimizi, gizli kafa içi seslerimizi ve “Yatak odası diyalogları”nı; akıcı, keyifli ve komik, biraz da yol gösterici bir oyunla gözler önüne seriyor. Hayatınızdan çok tanıdık örnekler bulabileceğiniz, kahkaha dolu bir 2 saat sizi bekliyor.

ARTUKLU HABER AJANSI
 

18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00