COĞRAFİ ÜRÜNLER FUARINDA MARDİN STANDINI GEZEN EMİNE ERDOĞAN ALTIN MADALYALI DERİK ZEYTİN YAĞINA HAYRAN KALDI

2.Uluslararası Ankara Coğrafi Ürünler Zirvesinin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan daha sonra ATO Başkanı Gürsel Baran ile birlikte ziyaret ettiği Mardin Valiliği standında kendisine Derik Zeytını ile İngiltere`de yap

20.09.2019 10:44:47 0
COĞRAFİ ÜRÜNLER FUARINDA MARDİN STANDINI GEZEN EMİNE ERDOĞAN ALTIN MADALYALI DERİK ZEYTİN YAĞINA HAYRAN KALDI

2.Uluslararası Ankara Coğrafi Ürünler Zirvesinin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan daha sonra ATO Başkanı Gürsel Baran ile birlikte ziyaret ettiği Mardin Valiliği standında kendisine Derik Zeytını ile İngiltere'de yapılan yarışmada altın madalya alan Derik Zeytinyağı tattırıldı.

 

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından "Anadolu'dan Dünyaya" temasıyla düzenlenen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katıldığı bir törenle başladı.

 

Öğleden sonra ATO Başkanı Gürsel Baran ile birlikte Mardin Valailiğin açtığı standa gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı  Mardin Valisi Mustafa  Yaman'ın Eşi Gülseren Yman,Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya,Derik Kaymakamı Hakan Kfkas,Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından karşılandı.

 

Derik Zeytini ile İngiltere'de yapılan yarışmada Altın madalya alan  Derik Zeytinyağının tanıtımı için hazırlanan stantı inceleyen Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan'a  Derik Zeytini ile Zeytinyağı tattırıldı.İngiltere'de kazanılan Altın Madalya ile ilgili de bigi verilen Emine Erdoğan ,Derik Zeytini ile Derik Zeytinyağının tadına hayran kaldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71