``Çocuğum`` Mamaklıları Güldürecek

Tiyatronun birbirinden değerli eserlerini Mamaklılarla buluşturan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni bir oyunu sahnelemek için çalışmalara başladı.

Belediye Haberleri 12.11.2013 12:27:08 0
``Çocuğum`` Mamaklıları  Güldürecek

Tiyatronun birbirinden değerli eserlerini Mamaklılarla buluşturan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni bir oyunu sahnelemek için çalışmalara başladı. Kent Tiyatrosu, ünlü Amerikalı vodvil yazarı Margaret Mayo tarafından yazılan ‘Çocuğum’ adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturacak. Evlilik ilişkisi ve kıskançlık üzerine yazılmış en iyi komedilerden biri olan Çocuğum adlı oyunda, eşinin kıskançlık krizlerinden kurtulmak için sürekli yalan söyleyen ve her yalanını bir başka yalanla kapatmaya çalışan bir kadının neden olduğu olaylar dizisi sahneleniyor. Kent Tiyatrosu başta olmak üzere Mamak Belediyesi Konservatuarı’nın tam bir okul gibi çalıştığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Kent Tiyatrosu hem sanatı vatandaşlarla buluşturuyor hem de bir okul, bir akademi gibi çalışıyor. Birbirinden güzel oyunları başta Mamaklılar olmak üzere tüm Başkentlilerle ücretsiz buluşturan Kent Tiyatrosu sahne sanatlarına meraklı gençler için okul vazifesi görüyor. Sanatseverler tiyatronun birbirinden güzel eserleriyle buluşurken gençlerimizde sahnede deneyim kazanıyor, kendini geliştiriyor. Her hafta cumartesi Mamak Kültür Merkezi’ne bütün tiyatro severleri bekliyoruz” dedi.

Çocuğum, Ocak Ayında Sahnede

Yönetmenliğini Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak’ın üstlendiği oyunun tekst çalışmaları başladı. Ocak ayında sahnelenmesi hedeflenen oyunda yaklaşık 20 oyuncu görev alacak. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI/ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04