CİZRELİ İŞ ADAMI RAMAZAN BÜLBÜL'ÜN ŞİRKETİ GALATASARAY KULÜBÜNE SPONSOR OLDU

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde stat isim sponsoru açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüp, Cizreli İş Adamaı Ramazan Bülbül'ün sahibi olduğu Rams Global ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor 29.06.2023 11:53:00 0
CİZRELİ  İŞ ADAMI RAMAZAN BÜLBÜL

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde stat isim sponsoru açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüp, Cizreli İş Adamaı Ramazan Bülbül'ün sahibi olduğu Rams Global ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

 

Galatasaray Spor Kulübünden yapılan açıklamada;

 

‘’Kulübümüz, ülkemiz topraklarında doğup uluslararası bir marka haline gelen Rams Global ile Ali Sami Yen Spor Kompleksimiz içindeki stat isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

 

Detaylarını önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısında duyuracağımız anlaşma dünya standartlarında sponsorluk geliriyle de Türk futbolunun geleceğine ışık tutacak.

Bu anlaşmanın ilklerin ve enlerin kulübü Galatasaray'ımıza, gayrimenkul, sağlık, turizm, medya, madencilik gibi farklı sektörlerin dev markası Rams Global’e ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyoruz.'' denildi.

 

Cizre’de çocuk yaşlarda başladığı iş hayatını 90’lardan itibaren Kazakistan’da sürdüren iş insanı Ramazan Bülbül, üç oğluyla yönettiği RAMS Global’le ülkede 55’i aşkın projeye imza atarken, rotayı şimdilerde hareketlenen Türkiye gayrimenkul piyasasına çevirdi. Türkiye’de bir hastane ve bir konut projesi tamamlayan şirket, bu yıl başlayacağı iki konut projesine 250 milyon dolar yatırım yapacak.

 

 

Cizreli işadamı Ramazan Bülbül’ün 1988 yılında Gaziantep’te temellerini atttığı, 1993 yılından itibaren de Kazakistan’a yoğunlaştığı Rams Global, Türkiye’deki yatırımların artırma kararı aldı. 2019 yılında 400 yataklı Doğu’nun en büyük hastanesini Gaziantep’te inşa ederek Türkiye’deki ilk yatırımını hayata geçiren şirket Türkiye’de üç ayrı noktada arsa alarak yeni projelere başlama kararı aldı. 

 

Kazakistan’da halen toplam 27 şantiyede proje yürüten ve alanında ülkenin en büyük 3 şirketinden biri olan Rams Global, Bahçeliveler’de 1.5 milyar lira bedelle satın aldığı arsaya 1000 konutluk proje yapacak. Bu projenin büyüklüğü 4 milyar lirayı bulacak.HEDEFİMİZ İLK BEŞŞirket ayrıca Bodrum’da iki ayrı otel ve villa projesini hayata geçirecek. Fikirtepe’de ise yarım kalan bir projeyi satın alan şirket burada inşaata başladı. RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül hedeflerinin Türkiye’de de inşaat sektöründe ilk 5’e girmek olduğunu açıkladı. Kazakistan’da bugüne kadar 2.5 milyon metrekare inşaat yaptıklarını ve 50 proje bitirdiklerini anlatan Bülbül “6 Mayıs’ta Rams Kazakistan’ın 25. yılını kutluyor olacağız. 25. yıla yaklaşık 60 proje iş bitirme olarak gireceğiz” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-CİZRE

HABER;MEMET GÖKBALIK

 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19