ÇİLEM DOĞAN`IN AVUKATINDAN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Kendisini Fuhuşa zorlayan kocasını Öldürmekten Mahkum Çilem Doğan`ın avukatı İsa Ayanoğlu,Kamuoyu açıklaması yaparak son günlerde yaşanan sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

23.06.2016 08:29:36 0
ÇİLEM DOĞAN`IN AVUKATINDAN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Kendisini Fuhuşa  zorlayan kocasını Öldürmekten Mahkum Çilem Doğan'ın avukatı İsa Ayanoğlu,Kamuoyu açıklaması yaparak son günlerde yaşanan sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avukat İsa AYANOĞLU Tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

Bilindiği üzere eşini kasten öldürmek suçlamasıyla Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılaması yapılan müvekkilim Çilem DOĞAN, oy çokluğuyla verilen mahkumiyet kararı sonrası yaptığımız itiraz neticesinde tahliye edilmiştir.

Bu haber davayı takip eden Türk kamuoyu tarafından büyük sevinçle karşılanmıştır. Öyle ki her türlü siyasi görüşten kadın-erkek tüm insanlarda vicdani bir beraat talebi ortaya çıkmıştır.

Dava boyunca kadın dernekleri ve kadın avukatlarımız büyük destekler vermişlerdir.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Tüm bunlarla birlikte Çilem'in davası üzerinden kendi siyasi görüşünü öne çıkartmak, etnik grupçuluk söylemlerinde bulunarak davayı bu amaçlarına alet etme ve apolitik birisi olan Çilem'i politik bir obje biçiminde kullanma gayesi içerisinde olanları tasvip etmediğimizi, hukuki bir süreç olan davamızın siyasi bir zemine çekilmesine müsade etmeyeceğimizi 
Kamu oyuna saygı ile ilan ederiz.

ÇİLEM DOĞAN 
MÜDAFİİ AV. İsa AYANOĞLU''Denildi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ÖZEL HABER


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35