CHP MİLLETVEKİLİ ÇIRAY MEYDAN OKUDU!

Dr. Aytun Çıray: Hodri meydan! Cesaretiniz varsa CHP Genel Başkanı'na dokunun”Dedi.

Siyaset 30.04.2014 10:03:02 0
CHP MİLLETVEKİLİ ÇIRAY MEYDAN OKUDU!

Siyasi tutum takınan bir savcıtarafından CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na “şüpheli” sıfatı ile yapılan davet kesinlikle sehven değildir. Daveti yapan Savcı’nın malum siyasi görüş ve tutumu bunun en önemli göstergesidir. Siyasete böyle bir adli müdahale demokrasimizin emekleme dönemlerinde bile görülmemiştir.

Bu müdahale ne yazık ki önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verecek seçmenlerin tercihlerini etkilemeyi amaçlamaktadır. Bazı güçler “Yürütme’nin Başı”ın “Başkan” olmak istediği ve “Tek Parti Devleti”ni pekiştirmeyi düşündüğü bir dönemde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden seçmenlere korku salmayı hedeflemektedirler. Bu “adaletini arayan Türk milleti”ni tanımayanların korkakların hamlesidir. Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan bu hamle aynı zamanda “AKP Paralel Devleti”nin habercisidir.  

Şimdi “Yürütme’nin Başı”na sesleniyorum: Bu savcıyı derhal açığa almazsan kendi Paralel Devleti’nin açık teyidini yapmış olacaksın. Allah şahit olsun ki, bu tür hamleler ile Türkiye Cumhuriyeti’nin evlâtlarını korkutamazsın. Keser dönecek sap dönecek bir gün bu iktidar ve onun suç ortakları hukuk önünde hesap verecektir. Devletin ve milletin birliğine ve varlığına kast edenlere bu hesabı sormak tarih önünde boynumuzun borcudur.

AKP’nin bakanları, maddi çıkarlar uğruna Reza Sarraf’ların önünde yatmaya hazırken, malum güçler, ülkemizin varlığı ve dirliği adına CHP Genel Başkanı ve demokrat Türkiye için neler yapabileceğimizi hayal bile edemezler. Bizi şamar oğlanı zannedenlere çağrı yapıyorum: Hodri meydan! Cesaretiniz varsa CHP Genel Başkanı’na dokunun. ``Açıklamasında bulundu


ARTUKLU HABER AJANSI

 


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78