CHP`Lİ GÖK`TEN ÇANKAYA ve ETİMESGUT İLÇELERİNE ZİYARET

CHP Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Levent GÖK, önceki gün başladığı ilçe örgütlerini ziyarete dün Polatlı, Haymana ve Gölbaşı ilçelerimizle devam etti.

15.02.2015 11:28:42 0
CHP`Lİ GÖK`TEN  ÇANKAYA  ve  ETİMESGUT İLÇELERİNE ZİYARET

CHP Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Levent GÖK, önceki gün başladığı ilçe örgütlerini ziyarete dün Polatlı, Haymana ve Gölbaşı ilçelerimizle devam etti. Bugün(14 Şubat 2015) ise Çankaya ve Etimesgut ilçelerimizi ziyaret eden Levent GÖK, Divriği Derneğinin yeni yönetim Kurulunu kutladı ve bir yakınını kaybeden Dernek Başkanı Metin Aktan’a  taziyelerini  sundu.

Çankaya İlçe Başkanlığı ziyareti de öncekiler gibi büyük bir heyecan ve samimi bir coşku içinde yapıldı.

Bina girişinde İlçe Başkanı Selçuk DERELİ ve arkadaşlarınca karşılanan Levent GÖK, heyecanını gizleyemeden yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beni Milletvekili, Başkanvekili Levent GÖK olarak değil, İl Başkanınız Levent GÖK olarak karşıladığınızın farkındayım ve bundan dolayı mutluyum. Ben sizin İl Başkanınız olarak aranızdayım. Yeni ama deneyimli İlçe Başkanımız Selçuk DERELİ ve değerli arkadaşlarınıza hayırlı olsun demeye geldim.

Genel Başkanımızın beni Grup Başkanvekili olarak görmek istediğini ifade etmesinde örgütümün etkili olduğunu biliyorum. Örgütüne bağlı bir milletvekili ve Grup Başkanvekili olarak tüm samimiyetimle, o makamın asıl sahibi örgütümdür diyorum. Orası ben yerimde olayım olmayım, sizlere her zaman açıktır. Çalışma arkadaşlarım o görevi örgütüm adına ve örgütüm için partim için yaptığımı biliyorlar, orası sizindir.

Çok önemli bir seçim yaşayacağız. Bütün gücümüzle, bir oyumuzun bile heba olmasına fırsat vermeden odaklandığımız iktidarı alarak Türkiye’yi esenliğe kavuşturmak zorundayız.

Çankaya  İlçemiz Ankara’nın ve Türkiye’nin motor gücüdür. Deneyimi ve inancıyla sandığa giden oylarımızı artırdığı gibi sandığa giren oyların kaybolmaması, kaçırılmaması için de elinden geleni yapacaktır. Bir oyumuzun bile heba edilmesine razı olamayız.

Seçim Bildirgemizin çok kolay anlaşılır olması için çalışmalar hızla yürütülüyor. Halk, CHP’nin sorunları nasıl, hangi yol, yöntem ve kaynaklarla çözeceğini seçim bildirgesiyle derhal anlayacağını, kafasında herhangi bir muğlaklığa yer kalmayacağını bilmenizi istiyorum.

Çankaya İlçemize her zaman olduğu gibi, görevinin daha da ağırlaştığı bu seçimlerde de güveniyorum.

Seçim sürecinde Levent GÖK olarak listelerdeki konumum, yerim, sıram ne olursa olsun, Yüksek Seçim Kurulu seçim sonuçlarını açıklayıncaya kadar sizlerle birlikte koşacağım. ‘Ben listede varsam varım, listede yoksam yokum’ anlayışını yaşama şansı tanımayacağız. Hep beraber AKP İktidarına son vereceğiz.

Levent GÖK’ÜN ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Çankaya İlçe Başkanı  Selçuk Dereli, CHP Grup Başkanvekili Levent GÖK’e ziyareti için teşekkür etti.

“Çankaya ilçe olarak büyük bir moral ve sorumluluk anlayışı içinde seçime hazırız. Seçim Bildirgemizin spotlar halinde kolay anlaşılır bir biçim almış olmasını avantajını gereği gibi kullanacağız. Seçim Bildirgemizde söylediklerimizin tamamını seçmen tarafından anlaşılır kılmak için hazırlıklarımız tamamlanmıştır.” Diyen Selçuk DERELİ sözlerini şöyle tamamladı:

“Ankara Milletvekilimiz ve CHP Grup Başkanvekilimiz Levent GÖK’ün hem deneyimlerinden istifade edeceğiz, hem de karşılaştığımız zorlukları aşmada yardım ve desteklerini alacağımızdan eminiz. Bu rahatlık ve güven içinde Ankara seçimlerine büyük bir moral gücüyle giriyoruz. AKP’nin algı yönetimiyle ters yüz ettiği tüm gerçekleri Ankaralılarla paylaşacağız. Önümüzde Levent GÖK örneği duruyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Onun en büyük ilçelerinden biri olarak Ankara’yı ve Türkiye’yi AKP’den kurtaracağımızı büyük bir özgüven içinde ifade ediyorum.”

Birlikte fotoğraf çektirildikten sonra uğurlanan Levent GÖK, Etimesgut İlçe Başkanlığına hareket etti.

Çankaya ve diğer ilçelerde olduğu gibi Etimesgut’ta da büyük bir heyecan ve enerji ile karşılanan Levent GÖK Etimesgut İlçenin mücadele azmine her zaman büyük bir saygı duyduğunu belirterek İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve arkadaşlarını kutlayıp başarılar diledi.

Ziyareti nedeniyle mutluluğunu belirten Etimesgut İlçe Başkanı Hüseyin Güner, bütün gücümüzle partimizin iktidar olmasına odaklandık, başaracağız dedi.

ARTUKLUHABER AJANSI-ANKARA

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04