Tarih: 12.05.2016 16:24

CHP?li Çamak, iktidarın ayrımcılık yaptığını söyledi

Facebook Twitter Linked-in

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, AKP hükümetinin kendisine oy vermeyen her kesime ‘düşmanca’ tavır sergilediğini söyledi. Kendisine oy vermeyen yerlere hizmet gitmediğine dikkat çeken Dr. Çamak, “Bu, kesinlikle kabul edilebilir bir durum değildir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, devletin vatandaşına her alanda adaletli davranmak zorunda olduğunu vurgulayarak, “AKP hükümeti, kendisine oy vermeyen her kesime adeta düşmanca tavır sergiliyor” dedi. Hafta sonu gittiği Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, özellikle ilçenin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden birisinin muhtarı muhtarının; "Cumhuriyet Halk Partisine oy verdiğimiz için okulumuza bile doğru düzgün hizmet alamıyoruz” sözleriyle dile getirdiği isyanı paylaşan Dr. Çamak, şöyle devam etti:

“Yine, Pazarcık'a bağlı Narlı kasabası civarında iktidar partisine oy veren mahallelere aynı hizmet defalarca götürülürken yanı başındaki komşu mahallelere sırf iktidar partisine oy vermedikleri için hizmet götürülemiyor. Görüştüğüm ilçe kaymakamı da doğruladı ve ‘Çözmeye çalışıyoruz’ dedi. Bu, kesinlikle kabul edilebilir bir durum değildir. Özellikle yöredeki mağdur okullarımıza hizmetlerin sağlanması konusunda yetkililer gerekli hassasiyeti gösterecekler midir?”

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —