CHP Karabağlar`a meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu

İnan Demirgıran ve Nurdan Şenkal Uçar, Karabağlar, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı?.

Siyaset 15.10.2018 13:06:33 0
CHP Karabağlar`a meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu

İnan Demirgıran ve Nurdan Şenkal Uçar, Karabağlar, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı….

 

“Güçlü meclis güçlü yerel yönetim”

CHP Karabağlar İlçe Örgütü’ne belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. İş Güvenlik Uzmanı İnan Demirgıran ve İş Kadını ve İzmir İl Kadın Kolları Eğitim Sekreteri Nurdan Şenkal Uçar kalabalık bir toplulukla CHP Karabağlar ilçe binasında başvurularını gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’a dosyalarını teslim eden Demirgıran ve Uçar, “Güçlü meclis güçlü yerel yönetim” mesajı verdi.

 

Yerel seçimler yaklaşırken belediye meclis üyelikleri için de aday adayları sahaya çıkmaya başladı. CHP Karabağlar İlçe Örgütü’ne de başvurular devam ediyor. Dosyasını CHP İlçe Başkanı’na sunan Nurdan Şenkal Uçar, “Yıllardır partimizde çeşitli görevlerde yer alıyorum. Tüm seçimlerde partimizi temsilen sandık görevlisi olarak çalıştım. Karabağlar ilçesinde Vatan Mahallesi’ne sonra önce seçim delegesi, mahalle delegesi, ilçe yönetiminde başkan yardımcılığı, ilçeyi temsilen kaymakamlık komisyonundaki görevlerde bulundum. Hali hazırda İzmir İl Kadın Kolları Eğitim Sekreterliği görevine devam ediyorum” dedi.

 

KADINLARA YÜZDE 50 TEMSİL İSTEDİ

 

Uçar, Karabağlar’ın sorunlarının çözümü için belediye meclisinde yer almak istediğinin altını çizerek, “Bundan sonraki parti çalışmalarımı Karabağlar’ın sorunlarını, dertlerini çözmeye talip talip kadroların yer alacağına inandığım Karabağlar Belediyesi’nde meclis üyesi sıfatı ile CHP’nin yerel yönetimlerden genel iktidara hedefi için çalışmak üzere aday oluyorum” diye konuştu. Başvuru törenine katılan CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı da, Uçar’a destek verdiğini açıklarken, “Sayın ilçe başkanımız buradayken söyleyeyim. Kadınlarımızın seçilebilecek yerlerden yüzde 50 temsilini bekliyoruz” dedi.

 

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

 

İş Güvenlik Uzmanı ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Ege Bölge Müdürü İnan Demirgıran da, toplumun her kesimini kucaklayan bir hizmet anlayışıyla göreve talip olduğunu ifade ederek, “Eşitlikten yana, hiçbir ayrım yapmadan, Karabağlar’da yaşayan her kesime temas etmek ve hizmet etmek amacıyla başvurumu yapıyorum” sözlerine yer verdi.

Demirgıran, meclis üyesi olduğunda CHP’nin başta gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere bütün birimleriyle birlikte beraber hareket edeceğini kaydetti.

İzmir- Karabağlar-Sivaslılar Güçbirliği Platformu Başkanı Nuri Özdemir ve platform üyeleri Demirgıran’a destek sunmak için toplantıya katıldı.

 

GENÇLER VE KADINLAR

 

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da, başvuru yapan iki CHP’liye başarılar dileyerek, “Bu dönemde ilçemizde belediye meclis üyeliği için ciddi bir ilgi var. Bu partimize sahiplenmenin de bir ifadesi. Tabii ki kadınlara ve gençlere önem veriyoruz. Önümüzdeki yeni mecliste daha güçlü bir CHP grubu göreceğimize şüpheniz olmasın. Karabağlar’daki parti emekçilerimize ve partililerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00