CHP HAYMANA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI AYSU`DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MÜJDE!

Haymana`da baskı altında kalan ve maaşları ödenmeyen Haymana Belediye çalışanlarına CHP Haymana Belediye Başkan Adayı Hacı Aysu`dan müjde geldi.

28.02.2019 10:27:00 0
CHP HAYMANA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI AYSU`DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MÜJDE!

Haymana'da baskı altında kalan ve maaşları ödenmeyen Haymana Belediye çalışanlarına CHP Haymana Belediye Başkan Adayı Hacı Aysu'dan müjde geldi. 

 

CHP Haymana Belediye Başkan Adayı Hacı Aysu, belediye çalışanlarıyla ilgili son zamanlarda ortaya atılan işten çıkarılma iddialarına cevap gecikmedi. 


Aysu yaptığı açıklama da, "Allah'ın izniyle halkımızın takdiriyle göreve geldiğimizde hiç bir personelimizin işten çıkarılması asla söz konusu olmayacak" dedi. 

 

"PERSONELİN İÇERİDE KALAN MAAŞLARI ÖDENECEK"

 

Personelin ödenmeyen maaşlarına dikkat çeken Hacı Aysu şunları söyledi. "Hiç bir personelimize karşı yıldırma politikası uygulanmayacak olup, çalışan personelimizin yerlerinde de bir oynama yapılmayacaktır. Maaşlarını alamayan tüm personellerimizin içeride kalan maaşları ödenecek yine maaşları gününde hesaplarına yatırılacaktır. Çünkü Peygamber Efendimiz, "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" demiştir, bizde bu anlamda Peygamber Efendimizin izinde olmaya devam edeceğiz dün olduğu gibi bugünde hiç bir işçimizin maaşlarını ödememe gibi bir durumumuz söz konusu olmayacak. Bunun bilinmesini istiyorum." diye konuştu. 

 

"PERSONELİMİZE 2.300 LİRA MAAŞ VERECEĞİZ"

 

CHP Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu ayrıca personele maaş müjdesi de vererek, "Personelimize 2,300 lira maaş vereceğimizin müjdesini de ayrıca belirtmek istiyorum.  Bu süreç de işçilerimizin sıkıntılarını da biliyoruz, bir çok personelimizin borçlu olduğu esnafımız var. Bizim için inanın en büyük icraat personelimizin artık evine girerken, mutlu bir şekilde girmesidir." dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/HAYMANA
 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00