CHP GRUBUNDAN BAŞKAN TAŞDELEN`E DESTEK AÇIKLAMASI

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen`e yönelik bazı basın yayın organlarında başlatılan karalama kampanyası ile ilgili olarak Çankaya Belediyesi,CHP Grubundan yazılı basın açıklaması yapıldı.

8.11.2015 12:39:16 0
CHP GRUBUNDAN BAŞKAN TAŞDELEN`E DESTEK AÇIKLAMASI

Çankaya Belediye Başkanı Alper  Taşdelen'e yönelik bazı basın yayın organlarında başlatılan karalama kampanyası ile ilgili olarak Çankaya Belediyesi,CHP Grubundan yazılı basın açıklaması yapıldı.

ÇANKAYA BELEDİYESİ CHP GRUBUNDAN YAPILAN KAMU OYU AÇIKLAMASI ŞÖYLE.:

''Çankaya Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’ndan Kamuoyuna Duyuru

Çankaya Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak, Belediye Başkanımız Sayın Alper Taşdelen’e yönelik ahlaksız ve alçakça karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz.
Alper Taşdelen’in bu mücadelesinde sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuna açık bir biçimde ilan ederken, Belediye Başkanımıza dönük karalama kampanyası ile sonuç almaya çalışanlar şunu bilmelidir ki, Alper Taşdelen yalnız değildir, Çankaya halkının, partimizin ve biz belediye meclis üyelerinin sonsuz desteğine sahip bulunmaktadır.
Belediye Başkanımızı hedef alan yayınların yalan olduğunu belediye başkanımız Alper Taşdelen ilgili kurumlardan aldığı belgelerle kanıtlamıştır. Çankaya Belediyesi de CHP gibi Cumhuriyetin sarsılmaz kalesidir. Başarılı, çalışkan ve üretken belediye başkanımız bu komplo ve iftiralardan yılmayacak, halkı için daha fazla çalışmaya devam edecektir.
İnsan haysiyetiyle bağdaşmayan bu ahlaksız ve alçak saldırı kampanyasını ve arkasındaki bütün güçleri kınıyoruz.''Açıklamasında bulunuldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇANKAYA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00