CEZAYİR ANKARA BÜYÜKELÇİSİ VE MARDİNLİ İŞ İNSANLARI KENAN KÖSEN VE HASAN KELEŞOĞLU'NDAN MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ 'A ZİYARET

Cezayir’in Ankara Büyükelçisi Murad Adcabi ile Mardinli İş İnsanları Kenan Kösen, Hasan Keleşoğlu ve beraberindeki heyet Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

13.04.2021 11:36:00 0
CEZAYİR ANKARA BÜYÜKELÇİSİ VE MARDİNLİ İŞ İNSANLARI KENAN KÖSEN VE HASAN KELEŞOĞLU

Cezayir’in Ankara Büyükelçisi Murad Adcabi ile Mardinli İş İnsanları Kenan Kösen, Hasan Keleşoğlu ve beraberindeki heyet Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise, iç mekan ve ofis görseli olabilir

Cezayirin Ankara Büyükelçisi Murat Adcabi ie Cezayir'de önemli yatırımlar yapan ve “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 Listesinde 11 basamak daha yükselerek 137. Türkiye’de ise 4 basamak daha yükselerek 15. sırada yer alan DEKİNSAN Grup ortakları Kenan Kösen ve Hasan Keleşoğlu ile Yönetim Kurulu üyesi Ardan Keleşoğlu Mardin Valisi Mahmut Demirtai'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir dizi program dahilinde Mardin'e gelen   Cezayir'in Ankara  Büyükelçisi  Adcabi'yı  ve DEKİNSAN GRUP Ortakları Kenan Kösen ve Hasan Keleşoğlu'nu  Mardin'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Dermirtaş : " Cezayir  ve Türkiye gerek kültürel gerekse politik anlamda çok iyi ilişkiler kuran iki ülke.  Umarım ilişkilerimizi iki ülke arasında var olan lokomotif iller vasıtasıyla daha da üst seviyelere taşıyacağız. Mardin, her alanda üstüne düşen misyonu layığı ile yerine getiren kadim bir şehir. Ben bu nazik ziyaretleri için Sayın Büyükelçi'ye ve beraberindeki heyete şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22