CEYLAN:``YENİMAHALLELİ HİZMET ALAMIYOR``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Ankara Batıkent semtinde Akvaryum düğün ve toplantı salonunda gerçekleşen bir programa katıldı.

Siyaset 19.02.2014 09:02:50 0
CEYLAN:``YENİMAHALLELİ HİZMET ALAMIYOR``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Ankara Batıkent semtinde Akvaryum düğün ve toplantı salonunda gerçekleşen bir programa katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’in ve çok sayıda bayan davetlinin katıldığı programda Ceylan Yenimahalle ilçesinin geçen son beş sene içerinde, Büyükşehir Belediyesi yaptığı hizmetler dışında kayda değer hizmet alamadığını belirtti.

Adem Ceylan şu anda Yenimahalle’yi yöneten anlayışın vatandaş’a hizmet götüremediğini, üniversitelerle ortak projeler üretemediğini ve esnafla ilgilenmediğini söyledi. Yenimahalle Belediye’sinin 330 milyon bütçenin olduğunu, bunun Ankara’daki diğer ilçelerinin bütçesinin iki, üç katı olduğunu belirtti. Ceylan bu yüksek bütçeye rağmen diğer ilçelerde yapılan hizmetin hiçbirinin Yenimahalle’de olmadığının altını çizerek, bunun nedenin ise bütçenin yüzde yetmişinin cari harcamalardan dolayı olduğunu, bu anlayışla Yenimahalle’nin yönetilmeye çalışıldığını, bununda hizmete dönüşemediğini söyledi.

Yenimahalle’nin çok önemli bir ilçe olduğunu söyleyen Ceylan Türkiye’nin en önemli üniversitelerin, en önemli sanayi bölgelerinin bu ilçede bulunmasına rağmen doğru projelerle hak ettiği değeri kazanamadığını belirtti.

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ilkelerinin Devletin imkânlarını millete buluşturmak olduğunu, bu anlayışla her şeyin daha güzel olacağının altını çizdi.

Yenimahalle Sokak Köpeklerinin İşgali Altında

Adem Ceylan Yenimahalle ilçesinin sokak köpeklerinin işgali altında olduğunu söyledi. Özellikle Batıkent’te oturan vatandaşlardan başıboş dolaşan sokak köpeklerinden dolayı çok şikâyet aldıklarını da belirten Ceylan Belediyeciliğin canım cicim politikası ile yapıldığını sorunlarla ilgilenilmediği sözlerine ekledi.

Sokak köpeklerinin halkın güvenliğini tehdit etmeye başladığını söyleyen Ceylan, parkların bahçelerin güvenli mekân olmaktan çıktığını belirtti.

Ceylan özellikle akşam saatlerin ’de vatandaşların sokaklarda tedirgin gezdiğini de sözlerine ekledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04