CEYLAN:``HER ZAMAN HALKIN ARASINDA OLACAĞIZ``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ,İlçe Başkanı Ramazan Can ve beraberindekiler ile birlikte esnaf ziyareti ve mahalle gezilerini sürdürüyor.

Magazin 27.01.2014 22:12:04 0
CEYLAN:``HER ZAMAN HALKIN ARASINDA OLACAĞIZ``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ,İlçe Başkanı Ramazan Can ve beraberindekiler ile birlikte  esnaf ziyareti ve mahalle gezilerini sürdürüyor.

Her gün aralıksız ziyaretlerine devam eden Adem Ceylan çıktığı mahalle ve esnaf gezilerinde vatandaşla birebir iletişim içerisine giriyor, soruları cevaplıyor. Ceylan ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yakın ilgisini gören Ceylan, her işyeri sahibiyle ayrı ayrı sohbetler gerçekleştirerek talep ve isteklerini dinliyor. Alışveriş yapan vatandaşlarla da samimi diyaloglar kuran Ceylan, tebrikleri kabul edip gösterilen yakınlığa teşekkür ediyor.

 Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan’ı kendilerine çok yakın bulduklarını ifade eden vatandaşlar İl Özel İdaresindeki görevi nedeniyle ismini ve hizmetlerini sıkça duyduklarını da ifade ediyorlar.

Çok samimi bir şekilde gerçekleşen ziyaretlerde Adem Ceylan Esnafın ve vatandaşların talep ve isteklerini de dinliyor.  

Adem Ceylan her zaman yönetim anlayışı olarak vatandaşın isteklerini ön planda tutacaklarını belirtti. Öncelikli olarak ilkelerinin devletin imkânlarını milletin hizmetine sunmak olduğunu söyledi. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla belediye hizmetlerini hayata geçireceklerini ifade eden Ceylan, “Bizim için her vatandaşımızın düşüncesi ve beklentisi önemli. Her vatandaşımızın sorumluluğunu omzumuzda hissediyoruz. Bu nedenle de çıktığımız bu yolda toplumun her kesiminin taleplerini dinleyeceğiz. Çünkü onların fikirleri çıktığımız bu yolda bize ışık olacak. Bizlere bir ağabey, bir kardeş gibi yaklaşan, dualarıyla bizleri destekleyen hem esnaf kardeşlerimize hem de vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye başkanlığını kazandıkları takdirde hep halkla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Adem Ceylan, “ Her zaman soracağız, belirli aralıklarla toplantılar yapacağız, halkın arasında olacağız. “ dedi.

 

artuklu haber ajansı-ankara


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04