CEYLAN`DAN NOGAY TÜRKLERİNE ZİYARET

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Nogay Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler.

Siyaset 4.03.2014 16:52:12 0
CEYLAN`DAN NOGAY TÜRKLERİNE ZİYARET

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Nogay Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler.

Bütün Dernekler Bir Çatı Altında Olacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan  Nogay Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler.

Salih Kapusuz ve Adem Ceylan’a Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Can’da eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Nogay Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği üyeleri genel olarak yaşadıkları sıkıntı ve problemleri dile getirdiler.

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Yenimahalle’nin dernekler bakımından çok zengin bir yer olduğunu ama şu dönemde derneklere yeterli ilgi ve alakanın gösterilmediğini söyledi. Birçok dernek ve fedarasyonun faaliyitlerini yürütecekleri yer bakımından sıkıntıları olduğuna değindi.

Ceylan, en önemli projelerinden birisinin dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir çatı altında toplamak olduğunu kaydetti.  Özellikle iki önemli yere yapmayı düşündükleri merkezlerde tüm derneklerinin kendine ait bir yönetim odalarının olacağını ortak alanda ise konferans salonları, toplantı odaları ve misafir ağırlama mekânları olacağını söyledi.

Adem Ceylan’dan sonra bir konuşma yapan Salih Kapusuz Yenimahalle’nin eski Yenimahalle olmadığını, nüfusunun artmasına rağmen Yenimahalle`nin bu dönemde yeterli hizmet alamadığına değindi.

Yenimahalle’nin artık hak ettiği değeri alması gerektiğine vurgu yapan Kapusuz Aday gösterilen Adem Ceylan’nın daha önce yaptıkları hizmetleri ile bu göreve fazlasıyla layık olduğunun da altını çizdi.

Dernek yetkililerinin görüşmeden oldukça memnun ayrıldığı gözlendi. 

 
 
 ARTUKLU HABER AJANSI

23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,78% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2426,97% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49