CEYLAN T,V 5 CANLI YAYININA KATILDI

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN – KANAL-5'de Canlı Yayında…

Siyaset 15.02.2014 13:25:32 0
CEYLAN T,V 5 CANLI YAYININA KATILDI

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Kanal 5 Televizyonun da ‘ Gündem Artı ‘ programının canlı yayın konuğu oldu.

Sosyal Medya üzerinden izleyicilerin soru yağmuruna tuttuğu Adem CEYLAN yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle, mevcut Yenimahalle yerel yönetiminin yüzlerce projeye imza attıklarını iddia ettiklerini ancak bu projelerinden tamamına yakınının bir önceki dönem Ak Parti belediyesi döneminde planlanmış ve bir çoğunun % 80 oranında tamamlanmış projeler olduğunu söyledi.

Adem CEYLAN, Yenimahalle için hazır olduklarının plan ve projelerinin hazır olduğunu belirtti. Projelerinden bahseden Adem CEYLAN’ ın özellikle Engelli Misafirhanesi projesi oldukça ilgi çekti. Ebeveyn lerin, engelli çocuklarını birkaç günlüğüne bile olsa gönül rahatlığını ile bırakabilecekleri, sosyal hizmet uzmanlarının görev alacağı bir tesis planladıklarını belirten Adem CEYLAN, ayrıca Engelli ailelerine ve engelli vatandaşlarımıza yönelik hem rehabilitasyon hem de hukuksal anlamda destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Yenimahalle’ de Park ve bahçelerin huzur ve güven içerisinde kullanılabilecek, yeşili bol hale getireceklerini söyleyen Adem CEYLAN, Yenimahalle’ de okulları da önemsediklerini ve okullar da eğitim öğretimin  rahat bir şekilde yapılabilmesi için tüm gerekli önlemleri alacaklarını belirtti. İzleyicilerden gelen bir soru üzerine, Demetevler bölgesinde Kentsel dönüşüm planları olduğunun altını çizen Adem CEYLAN, Yenimahalle’ de her bölgeye kreş ve etüt merkezleri yapacaklarını da söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88