Ceyhun Damla’nın yeni şarkısı sizin marşınız olacak

Güçlü sesi ve yorumu ile dikkat çeken Ceyhun Damla, “Gururdan Heykel” isimli yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Magazin 20.08.2022 20:09:00 0
Ceyhun Damla’nın yeni şarkısı sizin marşınız olacak

Güçlü sesi ve yorumu ile dikkat çeken Ceyhun Damla, “Gururdan Heykel” isimli yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.Ceyhun Damla’nın “İddia ediyorum yılın en hit şarkısı geliyor. Uzun bir süre kulağınızda da içinizde de bu şarkı çalacak. Bana inanan ve güvenen yapımcım Polat Yağcı’ya teşekkür ederim” diye ifade ettiği“Gururdan Heykel” 19 Ağustos tarihinden itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.   

 

Müzik dünyasına birçok değerli eser kazandıran Zeki Güner’in söz ve müziğini üstlendiği “Gururdan Heykel” bu yılın hit şarkısı olma konusunda oldukça iddialı. Aranjesinde Sezgin Gezgin’in imzasını taşıyan yeni şarkısında Ceyhun Damla duygusal sözleri ile yine geleneği bozmazken deep house tınılarıyla da müzikseverleri şaşırttı. Yönetmen koltuğunda Candar Köker’in oturduğu şarkının klibinde Kırklareli Kıyıköy’ün muhteşem doğasıyla izleyenleri buluşturan Ceyhun Damla, “efsane halk, sanatseverliğiniz için teşekkürler” sözleriyle Kıyıköy halkına misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür etti.   

 

“Gururdan Heykel” şarkısı ile müzikseverler ile buluşan Ceyhun Damla’dan bir müjde daha geldi. Ceyhun Damla, iki ay içinde Tan Taşçı imzalı yepyeni bir eserle bir kez daha sevenleriyle buluşacak.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00