CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI MAZBATA MUTLULUĞUNU BABASI İLE YAŞADI

1 Kasım 2015 tarihinde Milletvekili Genel seçimlerinde 2 saat içerisinde siyasete atılarak Ak Parti`den Mardin Milletvekili adaylığı gerçekleşen ve Milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı,Mazbatasını alarak Mazbata mutluluğunu babası Süleyman Bölünm

Mardin 12.11.2015 10:27:18 0
CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI  MAZBATA MUTLULUĞUNU BABASI İLE  YAŞADI

1 Kasım 2015 tarihinde Milletvekili Genel seçimlerinde  2 saat içerisinde siyasete atılarak  Ak Parti'den Mardin Milletvekili adaylığı gerçekleşen ve Milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı,Mazbatasını alarak Mazbata mutluluğunu babası Süleyman Bölünmez ile paylaştı.

Pazar Günü Ankara Mardin Kültür Evi'nde Mardinli Hemşehrileri ile Milletvekili olmanın Heyecanını ve Mutluluğunu paylaşan,Ceyda Bölünmez Çankırı,Mazbatasını almak Üzere Babası Süleyman Bölünmez ile birlikte Mardin'e gitti.
Mardin Adiliyesine,şadamı babası Süleyman Bölünmez, Eşi Talip Çankırı, Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Özten Olgaç, Ak Parti Mardin Milletvekili adayı Süleyman Çelik ve AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile Ak Partililerle birlikte Mardin Adliyesi’ne giden  Ceyda Bölünmez Çankırı, mazbatasını Mardin Ağır Ceza Reisi Bülent Koç'un  elinden aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra mutluluğu gözlerinden okunan çiçeği burnunda Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,Babası Süleyman bölünmez ile birlikte kameralara poz vererek,Mazbata almanın coşkusunu ve Heyecanını Babası Süleyman Bölünmez ile Paylaştı.

Ceyda Bölünmez Çankırı,Mazbatasını alırken,Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlunun ise Ankara'daki işleri nedeni ile Mazbata almaya Mardin'e Gelmediği öğrenildi.

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırının 16 Kasım 2015 Pazartesi Günü TBMM'ne giderek kaydını yaptırması bekleniyor.

Ceyda Bölünmez çankırı,Bu Akşam Yay Grand Otel'de Ak parti il ve ilçe teşkilatları ile STK'larına bir teşekkür yemeği veriyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04