ÇEV-GÖN?e ziyaretler devam ediyor

Yeni Dernek binasına taşınan Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği, Başkanı Menduh Çakar?a ziyaretler sürüyor.

Mardin 27.06.2015 22:47:24 0
ÇEV-GÖN?e ziyaretler devam ediyor

Yeni yerine taşınan Kızıltepe ÇEV-GÖN’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Yeni Dernek binasına taşınan Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği, Başkanı Menduh Çakar’a ziyaretler sürüyor.

Kızıltepe Özgürlük Meydanı Kaymakamlık arkası Tepeli iş merkezi Kat:2  NO: 58’e   taşınan Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneğini bugün:

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Cemil Aydoğan, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı M. Halit Solhan, Kızıltepe ÇEV-GÖN Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Faruk Ertaş, Anadolu Ajansı (AA) Kızıltepe Muhabiri Adnan Koçhan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kızıltepe Muhabiri İsmail Aydoğan, CİHAN Haber Ajansı Kızıltepe Muhabiri Mehmet Doğan, İLKHA Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Aslan ve Muhabir İslam Alkış ziyaret etti.

 Burada bir konuşma yapan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan; ’Kızıltepe Çev-Gön Derneği’nin çalışma ve faaliyetlerini önemsiyoruz takdir ediyoruz kendilerini tebrik ediyoruz her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyorum ‘’dedi.

Sohbet koyulaşınca;  Seçim, ardından çıkan sonuç, yapılabilecek koalisyon senaryoları,   Kobanê’ye  yapılan saldırı ve İlçemizde yapılan ziyaret sırasında karşılıklı bilgilendirmeler yapıldı.

ÇEV-GÖN Başkanı Menduh Çakar da  Çev-Gön Derneği’nin çalışma ve faaliyetleri hakkında konuklarına bilgi aktardı daha sonra ise  anı bırakılacak çekilen resimle iyi temennilerle ziyaret sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04