ÇEV-GÖN Başkanı Çakar Başkan Irmak?ı Ziyaret Etti

Kızıltepe ÇEV-GÖN Başkanı Menduh Çakar, Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak?ı ziyaret etti.

Mardin 28.10.2016 08:19:20 0
ÇEV-GÖN Başkanı Çakar Başkan Irmak?ı Ziyaret Etti

 

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Elban Mardin Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak’ı makamında ziyaret etti.

 

Çakar’ı kapıda karşılayan Başkan Emin Irmak’a, Çakar; bir çevre raporu sundu.

 

Çevre için bugüne kadar çalıştıklarını ve faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Menduh Çakar, çevre duyarlılıktan dolayı ve kendilerini ağırladıkları için Irmak’a teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Irmak ise; Bizler de kaliteli bir belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Ve bu çalışmayı en iyi şekilde yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunların dışında halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Halkımıza, bölgemize hizmet etmek, çevremize, doğamıza sahip çıkmak gurur vericidir. Halkımızın da desteği ile birlikte çevre ve ekolojiye sahip çıkıp doğamızı yaşatmaya çalışmaktayız. Faaliyetlerinizi takip ediyoruz. Aynı şekilde takdir ediyoruz. Sizin gibi değerli ve hizmetkar bir derneğe yardım etmeye her zaman hazırım.

 

Çakar, bu raporu sundu:

Bizler Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği  olarak sizlerden bazı vaatler arz ediyoruz.

Demokrasi, barış ve özgürlüğün olmadığı bir yerde çevre temizliğinden doğanın korumasından erozyonla mücadeleden ve ekolojiye sahip çıkılmasından söz edilemez.

 

Bir birimizle değil çevre kirliliği ile savaşalım. Daha iyi bir yaşam özgürce  barış içinde yaşamak için ve de daha mutlu bir yaşam için sağlıklı çevre ile olur. Biz doğayı barışı korudukça  doğada barışta bizleri korur  yarının Barışı, Doğası bugünden yaratılır. Ve bu değerlere sahip çıktığınızı biliyoruz.

 

1.Verimli topraklarımızı betonlaştırmayalım.  Çarpık kentleşmeye son verelim  Erozyonla mücadele edelim Küresel ısınmaya karşı duyarlı olalım Ağaç dikelim var olan ağaçlarımıza sahip çıkalım suyumuzu boşa  harcamayalım.

 

2.Doğayı koruyalım Çevremizi temiz tutalım yerlere çöp ve izmarit atmayalım zamanında çöp toplama vardiyaların her yere yetişmesi Pazar yerlerinin düzenli  çalışması ve bitiş sonrasında  Temizliğe önem verilmesini diliyoruz.

 

3.Mezarlıkların korunması Temizlenmesi Su ve Elektrik sorunun karşılanması için tedbir alınması  halka hizmet için her zaman orada eleman bulundurması için gereken hassasiyetin gösterilmesini arz ediyoruz..

 

4.Ekoloji ve Tarihi eserlerimize sahip çıkalım Çünkü geçmişini bilmeyen bir halk geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edilmez Tarihi yıkmak boğmak  insanlığı boğmakla eş değerdir.

 

Halkı  bilinçlendirmek için Mezarlıklara Parklara Kordon boyu yolarda doğayı korumak çevremizi temiz tutmak için tabelaların asılmasını arz ediyoruz.

 

Son olarak Artuklu Belediyesi adına yayınlandığınız Vatandaş Bilgilendirme Rehberinizi memnuniyetle karşılıyoruz  bunun hayata geçmesi için gereken önemi vermenizi arz ediyoruz  bu doğrultuda sizleri tebrik eder saygılar sunuyoruz..

 

Halk baş tacıdır Halkın makul Eleştirilerine saygı göstermenizi Toplumun aynası olan değerli Ulusal ve yerel Basınımıza da yer vermenizi diliyorum.

 

Çalışma ve Faaliyetlerinizi takdirle karşılıyoruz Başarılar diliyoruz Bu çalışmalarda yer alan halkla iç içe olan halkın sorunlarına önem veren tüm çalışanları tebrik ediyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30