ÇEV-GÖN BAŞKANI ÇAKARDAN,HACIOSMANOĞLU`NA TEPKİ

Kızıltepe ÇEV-GÖN Başkanı Menduh Çakar, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu?na tepki gösterdi.

Mardin 30.10.2015 20:17:27 0
ÇEV-GÖN BAŞKANI ÇAKARDAN,HACIOSMANOĞLU`NA TEPKİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun , Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından A Spor canlı yayınında 'Adam gibi öleceğiz,kadın gibi yaşamayacağız' sözlerine tepkiler artarak sürüyor.

Bugün bir tepki de Kızıltepe ÇEV-GÖN Başkanı Menduh Çakar'dan geldi.Başkan Çakar Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na  büyük tepki gösterdi.

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, Trabzonspor Kulübünün “Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez” açıklamalarına şu açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi.

Peygamber Efendimiz(SAV) 'in " Cennet annelerin ayakları altındadır "Sözünü hatırlatarak ,  , Şüphesiz Özellikle bölgemizde olmak üzere Dünyanın her yerinde eskiden  kadınlar , erkeklerden daha fazla çalışmış ,yorulmuş ve emekleri göz ardı edilmiştir.

 Ama günümüzde başta iş ve siyaset alanında  kadınların bir atak içinde  İstiyoruz ki " Gün Gelsin Beşik Sallayan Anaların Elleri , Dünyayı salasın…

Kadın baş tacıdır, kadın kutsaldır, kadın anadır, kadın bacıdır, kadın kardeştir, kadın eşittir.

Kadına şiddet kadına sözlü taciz ve saldırı kabullenemez bunu yapanlar özür dilemeli.

Ani bir öfke sonucu heyecan ve bilmeyerek söylemiş ise de bunu halkın ve basının önünde bir özür dilemeyle ancak af edilebilir ve  kadınlar tarafından af edilebilir diye düşünüyorum.

Bunu şiddetle kınıyorum. Tüm  STK ve oluşumları bunun için açıklama yapmalarını bekliyorum.

 Bu yapılmasa ilerde bu nahoş şeyler bir daha yapılabilir bunun için bu durum kınanmalı ve değer verdiğimiz kadınlar bize karşı güvenleri olsun yapmacık olmayalım hakkın hukukun yanında olalım''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00