CENGİZ KURTOĞLU`NDAN YENİ ALBÜMÜ ÇIKTI

Yaşayan Efsane Cengiz Kurtoğlu'nun 27. albümü SAKLI DÜŞLER” Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Magazin 3.09.2014 12:21:51 0
CENGİZ KURTOĞLU`NDAN YENİ ALBÜMÜ ÇIKTI

Yaşayan Efsane,Cengiz Kurtoğlu’nun 27. albümü “SAKLI DÜŞLER” Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde yerini aldı.

1984 yılında ilk albümü ‘‘Sen Sözden Anlamaz Mısın?’’ ile müzik dünyasına giriş yapan, ileride hayranları tarafından "Yaşayan Efsane" olarak adlandırılacağını bilmeden yola koyulan Cengiz Kurtoğlu, 27. albümü ‘‘Saklı Düşler’’ ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

 Yaşayan Efsane’nin ‘‘Saklı Düşler’’ albümünde, on şarkı yer alıyor.

 Cengiz Kurtoğlu’nun yorumuyla unutulmaz şarkılar arasına girecek olan "Saklı Düşler" Anıl Erol’a , "Kül" Barış Bilgili’ ye ait.

 Albümdeki yeni eserlerden, bestesi Hakan Altun`a ait olan "Yanmayalım" ve bestesi Sinan Özen`e ait olan "Umursamıyor" şarkılarının sözleri ise unutulmaz şarkıların söz yazarı Hakkı Yalçın imzasını taşıyor.

 Cengiz Kurtoğlu, ‘‘Saklı Düşler’’ albümünde, Ayhan Çakar ve Hakan Altun`un,"Her Sevda Bir Ölümmüş", Serdar Ortaç`ın "Bilsem ki", Ali Tekintüre ve Rıfat Şanlıel’in unutulmayan klasik eseri “Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün” şarkılarını da kendine has yorumuyla seslendirdi…

 Cengiz Kurtoğlu, Leyli Erol ve Hakan Erol imzasını taşıyan "Kör Olsun" şarkısını da oğlu Orçun Kurdoğlu’yla birlikte seslendirdi…

 Müzik yönetmenliğini Seçkin Özer`in üstlendiği ‘‘Saklı Düşler’’ albümünün fotoğrafları Ali Eşitmez tarafından çekildi.

 2 yıldır üzerinde titizlikle çalışılan Cengiz Kurtoğlu’nun yeni albümü Kral TV ve Kral Fm’in katkılarıyla, Esen Müzik etiketiyle 2 Eylül’den itibaren tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda yerini aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71