?CENAB-I ALLAH, KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALAN ZALİMLERİ MUZAFFER KILMAYACAKTIR?

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı?nı kutladı.

4.07.2016 11:25:06 0
?CENAB-I ALLAH, KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALAN ZALİMLERİ MUZAFFER KILMAYACAKTIR?

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Aktan, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir fırsattır. Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu fırsatı iyi kullanabilmeyi temenni ediyorum” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, tüm İslam aleminin bu mübarek bayramını kutladı. Bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Başkan Aktan, “Ülke olarak zor bir Ramazan ayı geçirdik. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi tehdit eden, Türkiye’mizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan eylemlerin maalesef arttığı bir kutsal ay geçirdik. Her şeye rağmen manevi değerlerden kopmayan tüm vatandaşlarımızın Cenab-ı Allah tuttukları orucu kabul eylesin. Bu zorluklarla mukaddes Ramazan Ayı’nı tamamladık” dedi. Ramazan Bayramı’na her türlü olumsuzluğa rağmen ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ferat Aktan, “Her karanlık gecenin bir sabahı vardır. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirecektir, kardeşliğimizi güçlendirecektir, acıları sonlandıracaktır, bu umudu sonuna kadar yüreğimde taşıyorum. İnanıyorum ki, Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine, mukaddes Ramazan Bayramı’na erişebilmenin saadetiyle Cenab-ı Allah kardeşliğimizi hedef alan zalimleri muzaffer kılmayacaktır. Cenab-ı Allah her zaman inananların yanındadır” diye konuştu.

Aktan mesajına şöyle devam etti: “Bu duygu ve düşüncelerle yaşadığımız coğrafyada ve tüm İslam aleminde dolaşan kara bulutların dağılması ümidiyle başta hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte huzur ve sağlık dolu bayram tadında bir Ramazan Bayramı geçirmenizi Yüce Rabbimden niyaz ederim.”

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40