Cem Yılmaz hakkında bomba iddia!

Magazin yazarı ve ses sanatçısı Onur Akay, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Cansu Dere'yi istemeye gideceği esnada evliliğin eşiğinden döndüklerini iddia ederek, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Magazin 7.12.2021 13:29:00 0
Cem Yılmaz hakkında bomba iddia!

Magazin yazarı ve ses sanatçısı Onur Akay, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Cansu Dere'yi istemeye gideceği esnada evliliğin eşiğinden döndüklerini iddia ederek, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

 

Sadakatsiz dizisinde oynadığı Asya karakteriyle magazin gündeminden düşmeyen Cansu Dere ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem dillere destan olan Cansu Dere ile ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın aşkının evliliğin eşiğinden döndüğü iddiası magazin kulislerini salladı. Bir zamanların en büyük aşklarından birini yaşayan Cansu Dere ile Cem Yılmaz’ın neden ayrıldıkları merak konusu olmuştu. Yıllar sonra eski aşkın ortaya çıkma ve merak edilme nedeni ise magazin gazetecisi Bilal Özcan'ın canlı yayınına katılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın bomba niteliğindeki iddiaları oldu. Akay, iddiaları Cansu Dere'nin kuzenine dayandırdı.

 

Cansu Dere'nin, Zeki Müren’in yakın arkadaşı Göksenin Çakmak’ın kuzeni olduğunu belirten Onur Akay, Göksenin Çakmak ile magazin camiasını değerlendirdikleri bir konuşmalarında kendisine Dere ile ilgili çok önemli bir detay paylaştığını iddia etti. Cansu Dere'nin Cem Yılmaz ile evlilik hazırlıklarına başladığı anda şoke edici bir gelişme yaşandığını ve evlilik hazırlıklarının bir anda iptal edildiğini iddia eden ünlü sanatçı Onur Akay, Göksenin Çakmak'ın bu ayrılığın nedeni olarak 'Ahu Yağtu'yu gösterdiğini aktardı. Onur Akay, Cem Yılmaz'ın anne ve babasıyla Cansu Dere’yi istemeye gideceği bir dönemde, Cansu Dere'yi Ahu Yağtu ile aldattığını, Ahu Yağtu'nun da hamile kalınca kız isteme töreninin ve tüm evlilik hazırlıklarının iptal olduğunu da iddia etti.

 

Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu’yu da Cansu Dere tanıştırmıştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2012 yılının Mart ayında 2 aylık hamileyken evlendiği Ahu Yağtu'dan, 31 Aralık 2013'te tek celsede boşanması sonrasında şok iddialar ortaya atılmıştı. Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu çiftinin boşanmasının en büyük nedenlerinden biri olarak Cansu Dere gösterilmişti. Cem Yılmaz, bir dargın bir barışık da olsa 7 yıl süresince aşk yaşadığı Cansu Dere'yi bir türlü unutamadığı iddia edilmişti. Ahu Yağtu'nun, Cansu Dere'nin Yılmaz'a attığı bir mesajı yakaladığı iddiası yıllar önce ortalığı fena karıştırmıştı. Cem Yılmaz da Cansu Dere ile görüştüğünü itiraf edince çift boşanma kararı almıştı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


Anahtar Kelimeler: Yılmaz hakkında bomba iddia!
25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00