CEM ADRİAN ?DAN AHMET KAYA ŞARKISINA DÜET?

Güçlü sesi ve yorumuyla Ahmet Kaya?ya benzetilen Çağlar Alkaç, geçtiğimiz akşam sahnede Cem Adrian ile düet yaptı. İkilinin sürpriz düeti seyircilerden büyük alkış topladı.

Magazin 3.04.2018 11:50:13 0
CEM ADRİAN ?DAN AHMET KAYA ŞARKISINA DÜET?

Güçlü sesi ve yorumuyla Ahmet Kaya’ya benzetilen Çağlar Alkaç, geçtiğimiz akşam sahnede Cem Adrian ile düet yaptı. İkilinin sürpriz düeti seyircilerden büyük alkış topladı.



Güçlü sesiyle olduğu kadar değişik fiziği ve yakışıklılığıyla da son günlerde kendinden sıkça söz ettiren Çağlar Alkaç, özgün müziğin en aranılan ismi olma yolunda hızla ilerliyor. Sosyal medyada kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Çağlar Alkaç, geçtiğimiz akşam bir gece kulübünde Cem Adrian ile düet yaptı. Kendine has yorumu ve farklı sesiyle her zaman kendini belli eden Cem Adrian, Çağlar Alkaç’la birlikte Ahmet Kaya şarkısını seslendirdi. İkilinin sürpriz düeti izleyicilerden tam not aldı.

 

Çağlar Alkaç, bir başka gece de Mehmet Erdem’le birlikte sahnede yine Ahmet Kaya şarkılarını seslendirdi. Bu anları sosyal medyadan görenlerin “Helal Sana” yorumlarıyla yüreklendirdiği Çağlar Alkaç 4 Nisan Çarşamba akşamı İstanbul ‘da Ataşehir de bulunan Shot Bar ‘da sahne alacak. Bir çok ünlü ismin izleyeceği Çağlar Alkaç bu gece için özel bir repertuar hazırladı.