ÇDMG?DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek ASMMMO(Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Seçimlerine sayılı günler kala seçime girecek en güçlü grup olarak gösterilen ÇDMG(Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu)?in başkan adayı ile yönetim kurulu adayl

18.05.2016 13:13:30 0
ÇDMG?DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek ASMMMO(Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Seçimlerine sayılı günler kala seçime girecek en güçlü grup olarak gösterilen ÇDMG(Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu)’in başkan adayı ile yönetim kurulu adayları Latanya otelde yapılan geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısıyla Ankaralı Mali Müşavirlere tanıtıldı.

Latanya otelde gerçekleştirilen başkan ve yönetim kurulu tanıtım toplantısına ilgi büyüktü. Mali müşavirlerin büyük katılım sergilediği toplantıya CHP ve DSP’den katılımlar olurken TÜRMOB Genel Başkanı Nail Şanlı yaptığı konuşmada başkan adayı Ali Şahin ve ÇDMD’ye olan inancını ve desteğini ifade etti.

BİZ KAZANACAĞIZ

Siyaset ,basın ve iş dünyasından da katılımlıların gözlendiği aday tanıtım toplantısında söz alan ÇDMG’nin Başkan adayı Ali Şahin; kazanmak için birlik olmalıyız, ayrışarak değil birleşerek zafer kazanabiliriz diyerek şunları söyledi: Aranızda bulunmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum.22 Mayısta sizler tarih yazacaksınız. Mesleğimizi hep birlikte zirveye çıkaracağız. Değerli meslektaşlarım çeyrek asrı geride bırakan bir meslek örgütüyüz. 22 Mayısta mesleğimiz açısından bir dönüm noktasını hep birlikte aşacağız. Burada olan ve olmayan sevgili meslektaşlarıma şunu hatırlatmak istiyorum , zafer kazanmak istiyorsak birlik olmak zorundayız.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: ÇDMG?DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49