CASIO`DAN ``BABALAR GÜNÜ``NE ÖZEL

Casio, dünyadaki 6 istasyondan gönderilen radio dalgalarını ve GPS sinyallerini algılayarak zamanı ayarlamaya yarayan ilk komple metal hibrid zaman ölçümleme sistemini Oceanus OCW-G1000 modeline uyarladı.

Türk Dünyasından Haberler 1.06.2015 14:53:41 0
CASIO`DAN ``BABALAR GÜNÜ``NE ÖZEL

Casio, dünyadaki 6 istasyondan gönderilen radio dalgalarını ve GPS sinyallerini algılayarak zamanı ayarlamaya yarayan ilk komple metal hibrid zaman ölçümleme sistemini Oceanus OCW-G1000 modeline uyarladı.

Saatiniz, Dünyanın neresinde olursanız olun geçerli konumunuzu belirleyerek ve doğru zamanı göstermeyi başarıyor, tek bir tuşla GPS sinyallerini ve radyo dalgası sinyalleri yardımı ile doğru zamanı gösterebiliyor. Bu koleksiyon da hibrit sistemi ile donatılmış.

Oceanus koleksiyonu metal, zarif görünümü ile Dünyanın ilk hibrit sistemli saat olma özelliğini taşıyor. Sadece 7 saniye gibi kısa bir sürede konumunuzu dikkate alıyor, sürekli seyahat edenlerin vazgeçilmezi olacak bu modeller saatin ekranında 2 farklı konuma ait saat bilgisini ekrana taşıyabiliyor.

Oceanus serisi, bir saatte aranan kalite, güneş enerjisi le şarj olabilme, suya dayanıklılık ve şıklık gibi önde gelen özelliklerin tümünü taşıyor.

Sportif Olmayı Seven Babalar için G-Shock GPW-1000

Casio, dünyadaki 6 istasyondan gönderilen radio dalgalarını ve GPS sinyallerini algılayarak zamanı ayarlamaya yarayan ilk hibrid zaman ölçümleme sistemini G-Shock GPW-1000 modelinde kullanmaya başladı.

GPW-1000 modeli, Casio teknolojisinin mutlak dakiklik ve dayanıklılığı ön planda tutarak geliştirdiği en yeni modeli. Bu saat emsalsiz ve üstün bir dayanıklılığı, dünyanın ilk hybrid zaman ölçme sistemiyle birleştiriyor. GPW-1000, sık ormanlardan çöllere, açık denizlerden binalarla çevrili iç mekanlara kadar dünyadaki her ortamda, GPS sinyallerini ve zaman ayarlayıcı radio dalgalarını almaya devam ederek mutlak bir dakiklik sağlar.

 

G-SHOCK GPW-1000, hybrid zaman ölçümleme sistemine bağlanabilmek için yeterli yeri korumak adına, ultra küçük motor kullanıyor. Artan güç tüketimini dengeleyebilmek için, yeni bir düşük güç tüketim sistemine sahip olan GPW-1000, aynı zamanda yüksek performanslı bir güneş pili kullanıyor. Ayrıca seramik GPS anteni ve sinyallere karşı yüksek hassasiyete sahip, darbelere dayanıklı kasa ile saat tamamlanmış oluyor.

TEKNOLOJİ  SEVEN BABALAR İÇİN:  EDIFICE EQB-500D

CASIO, Akıllı Telefon Bağlantısı ile 300 şehrin saatini gösterebilen EDIFICE saatini sunar.Bluetooth®*1 Smart Bağlantısı, Yerel Zaman bilgisinin alınarak saat ayarlanmasını sağlar

Casio, “Hız ve Zeka” konseptinden yola çıkarak geliştirilen EDIFICE serisinde, akıllı telefonlar ile Bluetooth bağlantısı kurarak dünya saatlerini ayarlamayı mümkün kılan EQB-500D modelini sunar.

Akıllı telefon bağlantısı kurabilen EQB-500 serisi, bir saatte aranan kalite, güneş enerjisi le şarj olabilme, suya dayanıklılık ve şıklık gibi önde gelen özelliklerin tümünü taşıyor. Bunların yanında akıllı telefonlar ile bağlantı kurabiliyor. Bu sayede, dünyanın çeşitli lokasyonlarında doğru zamanı ayarlamak çok kolaylaşıyor.

Saatler, akıllı telefona sadece tek bir tuş ile bağlanabiliyor. Gerektiğinde yaz-kış saati ayarlarını da otomatik olarak yapabilen bu saatler, otomatik olarak dünya saatlerini ayarlıyor.

Blutooth vasıtası ile eşleşen saat ve akıllı telefonda saat ayarını yapmak artık çok kolay olacak. Telefonunuzdaki dünya saati uygulamasında saatini ayarlamak istediğiniz şehrin ismini seçebilir ya da harita üzerinde seçip, aplikasyondaki gönder tuşuna basabilirsiniz. Bu şekilde, saatiniz kendini otomatik olarak seçilen saate ayarlayacaktır.

Kadranda iki ayrı dünya şehrinin saatini göstermek de mümkün. Böylece kendi yaşadığınız şehrin ve seyahat ettiğiniz şehrin saatlerini ayrı ayrı görebileceksiniz.

Tüm bunların yanı sıra güneş enerjisi ile şarj olan saatiniz hiçbir zaman ekstra bir şarja ihtiyaç duymayacak. Ve Bluetooth bağlantısı sayesinde, telefonunuzu unuttuğunuz takdirde, kapsama alanı dışına çıktığınız anda saatiniz sesle ve titreşimle sinyal vererek telefonunuzu bulmanızı sağlayacak. Telefonunuz da sessizde olsa dahi alarm vererek sizi uyaracak. Tüm bunları yapabilmek için, Apple Store ya da Google Play’den Casio Watch+ uygulamasını indirmeniz yeterli olacak.

Uygulamayı destekleyen telefonlar aşağıdaki gibi

iPhone 5s (iOS7), iPhone 5c (iOS7), iPhone 5 (iOS7), iPhone 4s (iOS7)

GALAXY S5 (Android 4.4), GALAXY Note3 (Android 4.3~4.4), GALAXY S4 (Android 4.3~4.4)

 

ARTUKLU HABER AJANSI

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82