ÇANKAYALILAR ANKARA KULÜBÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi tarafından düzenlenen Çankaya?nın ileri gelenleri kahvaltısını Çankaya Kaymakamı Aydın Ergün ve Çankaya İlçesi Muhtarları yanında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurum yöneticileri ve iş adamları katıldı.

27.11.2016 11:16:41 0
ÇANKAYALILAR ANKARA KULÜBÜ ETKİNLİĞİNDE  BULUŞTU

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi tarafından düzenlenen Çankaya’nın ileri gelenleri kahvaltısını Çankaya Kaymakamı Aydın Ergün ve Çankaya İlçesi Muhtarları yanında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurum yöneticileri ve iş adamları katıldı. Etkinlik kapsamında açılış konuşmasını Çankaya Şube Başkanı Sahra Baydar yaparken , Şube eski başkanı Mustafa Uzunca’ya Çankaya Kaymakamı Aydın Ergün Seymen Heykeli verdi.

 

Ankara Kulübü hakkında bilgi veren Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan Ankara’nın önemli sorunlarını vurguladığı etkinlikte şunları söyledi: Atatürk zamanında Ankara bir dünya başkenti gibi gelişirken maalesef Atatürk’ün ölümüyle birlikte Ankaramız sahipsiz kaldı. Özellikle son 20-30 yıldır Ankara’yı sahipsiz ve kronik kaybeden bir şehir olarak görüyoruz. Ankara başta ekonomide, kültürde, sanatta, sporda olmak üzere birçok alanda kan kaybediyor.Oysa ki başkentler ülkelerinin vitrinidir. Ankara’da Türkiye’nin vitrinidir. Bizim gibi Ankaralılar inanıyorum ki bu olumsuz tabloyu değiştirecektir. Nasıl ki biz Ankaralılar ülkemizin kuruluş ve kurtuluş döneminde Büyük Önder Ataürk’ün yanında zorlukları aşarak Cumhuriyetimizi kurduysak bugünde şehrimizi, başkentimizi muhtarlarımızla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla modern bir şehircilik anlayışıyla ileri seviyelere taşıyabiliriz.

 

Çankaya Kaymakamı Aydın Ergün ise Ankara Kulübü Derneği’nin etkinliğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek bu kadar güzel ve yoğun katılımlı bir etkinliği beklemediğini vurgularken bundan ötürü emeği geçenleri tebrik etti.

 

Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin de katıldığı etkinlik sonrasında toplu fotoğraf çekildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58