Çankaya Mahallelerini Güzelleştiriyorlar

Çankaya Belediyesi'nden mahallelerde başlattığı topyekün çalışma devam ediyor…

Belediye Haberleri 30.06.2013 13:03:21 0
Çankaya Mahallelerini Güzelleştiriyorlar

Çankaya Belediyesi’nden mahallelerde başlattığı topyekün çalışma devam ediyor…

Çankaya Belediyesi ekiplerince mahallelerde başlatılan topyekün çalışma Güzeltepe’nin ardından Çukurambar’da devam ediyor.
Mahallelerde sorumluluk alanı ayırt etmeksizin tüm sokakları asfalt ve kaldırımla donatan Çankaya Belediyesi, bu sezon çalışmaları bir adım daha ileri taşıyıp kaldırımı ve asfaltı yeniledikten sonra mahallelere banklar, çiçeklikler ve çöp konteynerleri yerleştirecek.
Güzeltepe Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar devam ederken öte yandan Çukurambar’a da giren ekipler semtlerin çehresini değiştiren yenileme çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek çalışmalarına yön verdiklerini dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, önceki çalışma sezonunda Öveçler, Balgat gibi semlterde gerçekleştirilen çalışmaları bir adım ileriye taşıdıklarını ifade etti. Çalışmalarında yurttaşlardan gelen talepleri esas aldıklarını söyleyen Başkan Tanık, “Çankayalıları beton binalar arasında sıkışıp kalmaktan kurtarmak için yeşil alan düzenlemelerimizi ve parklarımızın sayısını artırırken, diğer yandan oyun sokakları ve mahalle içi düzenleme uygulamalarıyla onlara hakettikleri yaşanabilir bir çevre sunmaya çalışıyoruz” dedi.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-ÇANKAYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04