ÇANKAYA`NIN DİKMEN SEMTİNİ KARASİNEKLER İSTİLA ETTİ

Başkent Ankara`nın en büyük ilçesi olan Çankaya ilçesinin Dikmen semtinde son günlerde karasineklerin artması vatandaşı canından bezdiriyor.

Belediye Haberleri 14.08.2017 09:57:41 0
ÇANKAYA`NIN  DİKMEN SEMTİNİ KARASİNEKLER İSTİLA ETTİ

Başkent Ankara'nın en büyük ilçesi olan Çankaya ilçesinin   Dikmen semtinde  son günlerde karasineklerin artması vatandaşı canından bezdiriyor.

 

 

Dikmen semtinde özellikle  Dikmen Caddesinde çöp konteynırlarının açık bırakılması ve gündüz saatlerinde Marketlerde çürüyen Kavun,Karpuz ,Üzüm gibi çürük meyvelerin Çöp Konteynırlarına atılması nedeniyle son zamanlarda karasineklerin arttığı görülürken, vatandaşlar sinekten şikayetçi. Vatandaşlar, özellikle Kurban Bayramı öncesinde Karasinek istilasının  yaşanmasının,Önümüzdeki Kurban Bayramında daha da artacağından endişe duyarak ,karasineklerle baş edemediklerini ve evlerinde perişan olduklarını  söylüyorlar. 

 

 

Dikmen semtinde yaşayan Vatandaşların yanı sıra en çok rahatsız olanların başında Dikmen caddesinde faaliyet gösteren işletmeler geliyor. Dikmen caddesinde  faaliyet gösteren işletmeler de karasineklerden şikayetçi. İşletme sahipleri, kendi imkanlarıyla işyerlerine ilaçladıklarını ve bu şekilde sinek sıkıntısından kurtulmaya çalıştıklarını belirterek, Çankaya Belediyesi'nden de ilaçlama çalışmalarını artırmalarını ve Çöp Konteynırlarına çözüm bulunmasını istediler. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇANKAYA


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00