Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Prof. Dr. Vedat Işıkhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.Yıldönümü dolayısıyla Mesaj yayınladı.

Ankara 29.10.2023 15:03:00 0
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Işıkhan

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Prof. Dr. Vedat Işıkhan  29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.Yıldönümü dolayısıyla Mesaj yayınladı. 

 

Bakan Işıkhan mesajında  şu ifadelere yer verdi;

 

‘’Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gururu içerisindeyiz. Bundan tam yüz yıl evvel çok ağır bedeller ödeyerek, kan dökerek, can vererek Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurduğumuz Cumhuriyetimizi, küresel ölçekte hak ettiği konuma ulaştırmak adına durmaksızın, yorulmaksızın çalışıyoruz.

Şanlı tarihimize, büyük milletimize ve yüce devlet geleneğimize yakışır bir istikbalin inşası hepimizin en temel görevlerinden birisidir. Siyasette, ekonomide, sanatta, kültürde ve ilimde, kısacası hayatın her alanında medeniyet değerlerimizi yüceltmek, tarihi ve milli sorumluluğumuzdur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılını idrak ettiğimiz bu anlamlı günde, başta çalışma hayatı olmak üzere doğrudan ya da dolaylı olarak temas ettiğimiz her bir sorumluluk alanımızı, sosyal devlet anlayışıyla, ülkemizin Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır, muasır medeniyetler seviyesinin de üzerinde bir konuma hep birlikte taşıyabilmek için gururla, emekle, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu kutlu yolda, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün dünyaya unutulmaz bir tarihi miras bırakacağına inandığımız ikinci yüzyılının mimarı, dünyada ümitle bakan yüzünü bize çevirmiş tüm mazlum, hakkı yenmiş, hukuku çiğnenmişlerin haklı mücadelesinin şahsında tecessüm ettiği başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, aziz milletimizin duası ve Allah’ın yardımıyla, sarsılmaz bir iradeyle yürümeye devam edeceğiz.

Bu düşünce ve temennilerle; ülkemizin ve dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, Rabbim yolumuzu ve bahtımızı açık etsin diyorum. Ülkemizin miladı olan bu özel gün vesilesiyle milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum. İstikbalimiz ve istiklalimiz uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü kutlu olsun!'' Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00