ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN'DAN EMEKLİLER İLE ÇALIŞANLARI RAHATLATACAK AÇIKLAMALAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda gerçekleştirilen Devir Teslim töreninde Bakan Işıkhan Çalışanlar ile Emeklileri rahatlatacak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara 6.06.2023 09:43:00 0
ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda gerçekleştirilen Devir Teslim töreninde Bakan Işıkhan Çalışanlar ile Emeklileri rahatlatacak çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr.Vedat Işıkhan ;

 

“Tüm çalışanlarımızın yaşam kalitesini ve refahlarını arttırmak en önemli görevimizdir. Sayın Bakanımızın bıraktığı yerden, projelerini, programlarını devam ettirerek, üstüne yeni proje ve programlar ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılına yakışacak bir çalışma hayatını, sosyal güvenlik sistemini, yeni hizmet modellerini hayata geçirmek için gayret edeceğiz. Çalışma hayatımızda koruyucu ve önleyici hizmet ve politikalara daha fazla yer vereceğiz. İş kazaları ve meslek hastalıkları, iş sağlığı ve güvenliği, çalışan hakları konusunda aktif çalışmalarda bulunacağız. Çalışanlarımızın haklarını korumaya devam edeceğiz. Engellilerimizin, gençlerimizin ve kadınlarımızın çalışma hayatında daha fazla yer almaları için aktif istihdam politikalarını sürdürmeye gayret edeceğiz.

 

Işıkhan, çalışanların haklarını korumaya devam edeceklerini, engellilerin, gençlerin ve kadınların çalışma hayatında daha fazla yer almaları için aktif istihdam politikalarını sürdürmeye gayret edeceklerini anlattı. Işıkhan, "Özetle, Türkiye Yüzyılı'na yakışacak şekilde memurlarımızı, işçilerimizi, emeklilerimizi, işverenlerimizi, tüm çalışanlarımızı koruyacak bir anlayışla süreci yönetmek arzusundayız." Açıklamasında bulundu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19