ÇAKAR:``İNSAN ÇIĞLIĞINA HERKES SEYİRCİ..``

ÇEV-GÖN BAŞKANI MENDUH ÇAKAR:``DÜNYA UYUYOR, İSLAM ÜLKELERİ SEYİRCİ, KÜRT HALKI ÇARESİZ,TÜRKİYE İSE SEÇİMLERE ENDEKSLENMİŞ, İNSAN ÇIĞLIĞINA HERKES SEYİRCİ..``

Mardin 24.05.2015 19:53:49 0
ÇAKAR:``İNSAN ÇIĞLIĞINA HERKES SEYİRCİ..``

ÇEV-GÖN BAŞKANI MENDUH ÇAKAR:''DÜNYA UYUYOR, İSLAM ÜLKELERİ SEYİRCİ, KÜRT HALKI ÇARESİZ,TÜRKİYE İSE SEÇİMLERE ENDEKSLENMİŞ, İNSAN ÇIĞLIĞINA HERKES SEYİRCİ..''

Değerli okuyucular Hayat devam ediyor dünyanın sonu değil ama nerede insanlık nerede vicdan nerede Müslümanlık Suriye de İŞİD olayları son yapılan infaz bir günde beş yüze yakın kadın ve çocuk infaz edilmiş ve katliamlar işgal edilen yerler Suriye de kim nereyi kontrol ediyor bilinmiyor.

Esat rahat olduğunu sanıyor eğer buna seyirci kalırsa ve bunu onaylıyorsa onun sonu da Sedam Hüseyin ve Kadafi akıbet leri gibi olur.

Ama Emperyalist güçler ve Siyonistler bunu biliyor bilerek yaptırıyor .

Bizim İslam ve Kürt halkı ya çaresiz yada neler oluyor buna anlam veremiyorum..
Allahım sabır sabır sabır nereye kadar sabır son Suriye İŞİD olayları işgal etiği yerler Suriye de İslam ve Kürt lere ait hiç bir payın kalmayacağı görünüyor. ve Obama bu olaya normal bakıyor acımıyor bunun daha yıllarca devam edeceği sinyali veriyor..

Obama şunu diyor bu olaylar yıllar sürecek bu mücadelenin daha sekizinci ayındayız diyor yani daha çok işgal ve katliamlar olacak yıllarca devam edeceğe benziyor işareti veriyor .

Buda Emperyalistlerin İslam ve Kürt halkı üzerindeki Satranç oyunu halen devam ediyor. Dünya kültür mirası Pamira IŞİD kontrolüne girmiş hani burası dünya mirasıdır Dünya nerede ne diyeceğimizi ne yapacağımızı bizde artık bilmiyoruz..
Türkiye de seçime katılanların hepsinin gündeminde bu olması gerekir dünyaya isyan bayrağı açılsın vahim şeyler oluyor buna seyirci kalan sesiz kalanlar bu suca ortak oluyoruz.ne olur zulme hakarete şiddete işgale karşı baş kaldıralım uyansın insanlık..

Menduh Çakar Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90