CADDE YÖNETİMİNDEN ASILSIZ HABER`E BÜYÜK TEPKİ

Cadde Yönetiminden Halim Çetin,yaptığı yazılı basın açıklamasında ;,9 Eylül 2019 Tarihinde takipçilerimiz ve dostlarımız için yapmış olduğumuz Mangal ve eğlence organizasyonun görüntülerini sanki bir kaç gün önce çekilmiş gibi kullanarak bizleri ve markal

Gündem 24.03.2020 15:20:53 0
CADDE YÖNETİMİNDEN   ASILSIZ HABER`E BÜYÜK TEPKİ

Cadde Yönetiminden Halim Çetin,yaptığı yazılı basın açıklamasında ;,9 Eylül 2019 Tarihinde takipçilerimiz ve dostlarımız için yapmış olduğumuz Mangal ve eğlence organizasyonun görüntülerini sanki bir kaç gün önce çekilmiş gibi kullanarak bizleri ve markalarımızı sorumsuz olarak gösteren İHA haber ajansı haberine tepki gösterdi.

 

Cadde Yönetiminden Halim Çetin açıklamasında şunları söyledi;

 

''Türkiye mizin ve dünyanın son bir aydır uğraşmış olduğu Covid 19 virüsü ile alakalı yapılan haberlerden bir çoğunun yanıltıcı ve yanlış haber olduğunu düşünmekteyiz.

 

19 Eylül 2019 Tarihinde takipçilerimiz ve dostlarımız için yapmış olduğumuz Mangal ve eğlence organizasyonun görüntülerini sanki bir kaç gün önce çekilmiş gibi kullanarak bizleri ve markalarımızı sorumsuz olarak gösteren İHA haber ajansı haberine tepkimizdir.

 

Biz otomobil tutkunları olarak Türkiye ve Dünyada olan her olaya dahil olmakla birlikte bir çok sosyal sorumluluk projesi yürüten insanlarız.Covid 19 un ülkemize geldiği andan itibaren elimizdeki tüm sosyal medya hesaplarını kullanarak halkımızı bilinçlendirmek için ciddi çabalar harcadık ve harcamaya da devam ediyoruz.

 

İstanbul’da gençler “evde kalın” uyarısına rağmen ormanda güreş tuttular başlığı ile  yayınlanan haberlerin tamamı asılsızdır.  Bu haber ile alakalı görüştüğümüz İHA muhabiri bu haberi yayından kaldıracaklarını ancak herhangi bir şekilde haberin asılsız olduğu ile alakalı haber yapmayacaklarını söylediler.

 

Bizler hem marka,hem de görsel olarak tanınan kişileriz bu haber ile alakalı çok fazla eleştiri aldık bu haberin asılsız olduğu ve araştırılmadan yapıldığı ile alakalı haberlerin en kısa sürede yapılmaması halinde başlatmış olduğumuz Yasal yol takiplerimiz devam edecektir.''İfedesini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19