Büyükelçi Ricciardone İşadamlarına Veda Etti!

Büyükelçi Ricciardone, 5 Haziran günü İstanbul`da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)`in toplantısında işadamlarına ve basın mensuplarına veda konuşması yaptı.

Gündem 6.06.2014 17:29:35 0
Büyükelçi Ricciardone İşadamlarına Veda Etti!

Büyükelçi Ricciardone, 5 Haziran günü İstanbul`da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)`in toplantısında işadamlarına ve basın mensuplarına veda konuşması yaptı.Kendisini Türkiye’ye çok yakın hissettiğini ve aile olarak da bundan sonra yakın olmaya devam edeceğini söyleyen Büyükelçi, Türkiye’de derin bağlantılar kurduğunu, iki ülke arasındaki ilişkiye yürekten inandığını anlattı. Bağımsız medyanın demokrasilerin güçlenmesinde ve yatırımcının gözünde yarattığı itibarda önemli rol oynadığını söyledi. Büyükelçi iş dünyasının iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği konusundaki bağlılığını taktir ettiğini belirtti ve tüm üyelere de bu gayretlerini sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.

Ambassador Ricciardone delivered remarks at a farewell luncheon hosted by Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) in Istanbul on June 5. The Ambassador expressed his confidence in the strength of US-Turkish commercial ties and in the alliance and friendship between both countries. The Ambassador noted the importance of public and private sector cooperation in the broader bilateral relationship. He also emphasized the critical role that a free media plays in strengthening democracy and investor confidence in Turkey. The Ambassador conveyed his appreciation for the business community’s commitment to greater economic cooperation between both countries and encouraged all members to continue their engagement in this important endeavor.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

    ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90